Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, duminică, 3 martie

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 18:30
Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, duminică, 3 martie GALERIE FOTO
Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, duminică, 3 martie

Un nou episod al emisiunii Asia Express va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1, duminică, 3 martie, de la ora 20:00. Cele 7 echipe rămase în competiție ajung de această dată în India, unde au parte de experiențe noi care îi pune pe concurenți la mare încercare.

Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, duminică, 3 martie

Suntem LIVE cu prima editie din India! Urmareste acum Asia Express Romania pe #Antena1 si pe #AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/tp1h4R4

Gepostet von Asia Express Romania am Sonntag, 3. März 2019

Chiar dacă schimă țara, concurenții nu scapă de condițiile grele prin care au trecut până acum. Ziua lor va începe cu un ritual de purificare și vor primi binecuvântarea unui preot hindus. Prima misiune va fi însă de-a dreptul șocantă. Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Doar ideea mă sperie!”, va spune Paul Ipate.

„Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele probe vor fi mult mai grele. Ce înseamnă adrenalina și competiția! Nu e vorba neapărat despre premiu, în acest show efectiv nu mai gândești în momentele critice, fie că e riscant sau penibil”, vor spune Cocuța și Bogdan.

Asia Express
Asia Express

Concurenții se mută în India la Asia Express

„Nu există comparație de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregătește pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă. Întâlnim alți oameni, o altă energie. O luăm de la zero”, va spune și Oase.

După experiența din Sri Lanka, cele 7 echipe vor trebui să se obișnuiască de acum cu provocările Indiei. Schimbarea va fi una destul de grea pentru concurenți, care vor avea de-a face cu o nouă lume. Cum se vor descurca puteți vedea duminică, 3 martie, de la ora 20:00, pe postul de televiziune Antena 1. Emisiunea Asia Express este difuzată în zilele de duminică, luni și marți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×