LIVE Românii au Talent la PRO TV, vineri, 8 martie! Andra și Andi Moisescu, uluiți de ce se petrece pe scenă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/03/2019, 19:06
LIVE Românii au Talent la PRO TV, vineri, 8 martie! Andra și Andi Moisescu, uluiți de ce se petrece pe scenă GALERIE FOTO
Emisiunea Romanii au Talent 8 martie poate fi vazuta live la Pro TV, de la ora 20:30

Fanii emisiunii Românii au Talent vor putea vedea în ediția din data de 8 martie cel de-al treilea Golden Buzz al emisunii! Spectatorii vor aplauda minute în șir numărul care îl va face pe unul dintre jurați să apese butonul la care visează fiecare concurent care urcă pe scena celebrei emisiuni! Show-ul TV Românii au Talent poate fi văzut live la PRO TV, vineri, 8 martie, de la ora 20:30!

Emisiunea Românii au Talent poate fi văzută live la PRO TV, vineri, 8 martie

Durul Mihai Petre împarte frică printre concurenți, iar acest lucru este sesizat și de ceilalți membri ai juriului. De aici pleacă și o mică dispută! Coregraful o scoate din sărite chiar și pe Andra, pe care o știm cu toții cât poate fi de calmă!

”Mi se pare că ești prea exigent. Tu faci cum crezi… Uite, îți dau și o napolitană, să te îndulcesc un pic, că prea îi iei pe toți la ceartă”, îi spune Andra lui Mihai, după ce acesta jurizează destul de dur un moment de pe scenă.

Romanii au Talent 8 martie
Unul dintre cncurentii de vineri seara de la Romanii au Talent a lucrat cu Madonna

Unul dintre concurenții Românii au Talent care va păși vineri pe scenă a lucrat cu Madonna

Pe scena Românii au Talent va urca un obișnuit cu show-bizz-ul de peste ocean! A lucrat cu celebra Madonna, pe care a antrenat-o să facă slackline în show-urile sale, iar acum vine în România pentru a-i lăsa cu gura căscată pe jurați. Și chiar îi reușește! Acesta va aduce la Românii au Talent un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care va cuceri juriul, sectatorii, dar și pe cei aflați în fotoliile lor de acasă.

Ansamblul de dansuri popular Ciocârlia a impresionat juriul de la Românii au Talent, în deschiderea show-ului de vineri, 8 martie.

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 5: Ansamblul de dansuri popular Ciocârlia

Nu poti rămâne indiferent la un asemenea moment pur românesc. Orice ați spune, gândim și simțim la fel – http://bit.ly/2XMjICo

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 8. März 2019

The Champions, la Românii au Talent: Remus Boroiu de la Ferma a urcat pe scenă.

”Sunt impresionat de ceea ce ai făcut și mai ales de faptul că ți-ai sincronizat perfect mișcările cu muzica. Sunt fericit că ești aici, la Românii au talent!”, îi spune Mihai Petre, iar Andi va continua, uimit de numărul văzut pe scenă: ”Suntem extrem de norocoși că te avem aici. Îți mulțumesc tare mult că ai venit”.

Ion Dodon, de profesie strungar, a impresionat juriul Românii au Talent

Despre asta este această emisiune: vii aici și poate azi ești un nimeni, un necunoscut, dar mâine poți fi cineva, poți schimba lucruri!”, a spus Andi Moisescu la finalul interpretării lui Ion Dodon din Republica Moldova. Tânărul lucrează azi în Italia ca strungar.

Victoria și Celina – Acro Duo au vorbit cu Mihai Petre în poloneză

Juratul a fost încântat să le arate fetelor cât de bine știe și el limba soției sale Elvira.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×