Florin Călinescu și Mihai Petre, tensiuni în direct, la Românii au Talent: “Poți să pleci”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 09:51
Florin Călinescu și Mihai Petre, tensiuni în direct, la Românii au Talent: “Poți să pleci” GALERIE FOTO
Scandal intre Florin Calinescu si Mihai Petre, la Romanii au Talent

Tensiunea crește la Românii au Talent, dar nu între concurenți, ci între jurații Mihai Petre și Florin Călinescu, care nu ratează nicio ocazie pentru a se înțepa, pentru a se lua peste picior, după cum au dovedit aproape la fiecare ediție difuzată de Pro Tv.

Florin Călinescu și Mihai Petre nu ratează nicio ocazie să se înțepe la Românii au Talent

Cei doi s-au mai ciondănit, dar la ediția de vineri seara chiar s-au certat! Florin Călinescu l-a invitat pe Mihai Petre să părăsească celebra emisiune! “Mergi în cabină, poți sa pleci, putem duce și în 3. Emisiunea asta nu este aici pentru Mihai Petre”, i-a transmis Florin Călinescu lui Mihai Petre.

Florin Călinescu şi Mihai Petre și Călinescu au ajuns, în ediţia de vineri seară de la „Românii au Talent”, să se contreze serios. Discuția dintre cei doi jurați a început în timpul prestației concurentului Călin Mureșan, în vârstă de 22 de ani din București.

Scandal Florin Calinescu Mihai Petre Romanii au Talent
Florin Calinescu si Mihai Petre se inteapa cu fiecare ocazie, la Romanii au Talent

Studentul a oferit un număr de dans pe o melodie indiană, însă mișcările lui nu au fost pe placul lui Mihai Petre, care a apăsat butonul roșu X. La final, Călin Mureșan și-a căutat câteva clipe lanțul pe care și l-a pierdut pe scenă în timpul dansului.

„Măi, iubitule, ce mai cauți?”, l-a întrebat Florin Călinescu pe concurent. „Te rog, fără iubitule”, l-a întrerupt Mihai Petre pe actor. ”Dar ce treabă ai tu cum mă adresez prietenilor mei?”, a spus Florin Călinescu.

Ulterior, Mihai Petre a spus despre dansul concurentului Călin Mureșan: “Arăta ca un ritual de împerechere”.
Iar Florin Călinescu a intervenit: “Prima iubită a lui Mihai a fost o prepeliță”. Fără niciun alt comentariu la replica actorului, coregraful a spus doar: “Mulțumesc”.

Florin Călinescu și Mihai Petre s-au înţepat și în timpul numărului unei alte concurente. Este vorba despre Rodica Puia Păcurar, în vârstă de 54 de ani, care i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, după 30 de ani de căsnicie.

“De 8 ani încerc să mă înscriu la Românii au talent. Am venit în fiecare an și nu am reușit să mă înscriu, pentru că nu mă pricep cu internetul. În seara asta aș vrea să aflați, ce spune o soție după 30 de ani de căsnicie. Vreți?”, a afirmat Rodica Puia Păcurar, la scurt timp după ce a pășit pe scena showului.

Singurul jurat care a apăsat butonul roșu X a fost Mihai Petre: “Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei că nu m-au urmat în acest demers”. “Andi, dă tu cuvântul mai departe, pentru că eu nici nu îi mai pronunț numele. E sub medicamentație (cu referire la Mihai Petre, n.r.)”, a spus Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×