O limuzină a blocat tramvaiul în zona Pipera, la doar o zi după confruntarea dintre vatman și BMW

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 15:10
O limuzină a blocat tramvaiul în zona Pipera, la doar o zi după confruntarea dintre vatman și BMW GALERIE FOTO
O limuzină Infiniti a blocat luni tramvaiul în zona Pipera *foto: facebook

Nervii sunt întinși la maxim pentr ubucureștenii care muncesc pe platforma Pipera din Capitală. Totul a pornit din cauza unui bărbat iresponsabil care a parcat pe linia de tramvai, blocând astfel stația din Pipera.

Este vorba chiar de o limuzină Infiniti care a parcat pe șina de tramvai. Degeaba s-au chinuit vatmanii cu claxoanele, pentru că mașina a rămas acolo ore în șir.

O limuzină Infiniti a blocat tramvaiul în zona Pipera

Mai mulți internauți au publicat pe facebook incidentul care a avut loc luni pe platforma Pipera. Astfel, o limuzină a producătorului de lux Infiniti a blocat șina tramvaiului 36, după care au venit polițiștii pentru a-l identifica pe șofer și a-i aplica o amendă drastică. VEZI GALERIE FOTO

Cazul de luni de la Pipera se aseamănă mult cu cel de duminică, atunci când șoferul unui BMW s-a șicanat în trafic cu un tramvai. Vatmanul nu a putut opri la timp, după ce BMW-ul frânase în fața lui, și l-a izbit în plin pe bărbat.

Din sursele FANATIK, cel care conducea BMW-ul care a primit o „corecție” de la tramvai este un fost jucător de fotbal, Mark Simion.

Cine este Mark Simion, șoferul cu BMW care a șicanat în trafic un tramvai

Mark Simion a jucat fotbal în ligile inferioare din România. El a trecut mai întâi pe la juniorii celor la Steaua, pentru ca la seniori să joace pentru Metaloglobus și Carmen.

O accidentare i-a curmat cariera tânărului fotbalist, care a decis însă să rămână aproape de sportul pe care l-a practicat. Astfel, Simion este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (UNEFS), unde vrea să ajungă antrenor de fotbal.

După ce incidentul de duminică, șoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei și i s-a reținut și permisul de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×