Lidia Buble, pași siguri către publicul internațional cu piesa „La Luna”, lansată alături de Costi Ioniță și Jay Maly. Video

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 15:52
Lidia Buble, pași siguri către publicul internațional cu piesa „La Luna”, lansată alături de Costi Ioniță și Jay Maly. Video
Lidia Buble, pași siguri către publicul internațional cu piesa „La Luna”, lansată alături de Costi Ioniță și Jay Maly. Sursa foto: captură video Youtube

Frumoasa cântăreață Lidia Buble a lansat o piesă superbă cu influențe latino, alături de care a colaborat cu Costi Ioniță și Jay Maly. Artista face prin intermediul acestei melodii cu ritmuri dansate încă un pas spre publicul internațional, ea având mai mult piese în limba română.

Lidia Buble, piesă nouă, lansată împreună cu Costi Ioniță și Jay Maly

Iubita lui Răzvan Simion a colaborat în urmă cu ceva timp la una dintre piesele sale cu un artist internațional. Fanii au fost încântați de echipa pe care a făcut-o alături de Descemer Bruno la piesa „Margarita”, motiv pentru care Lidia Buble a semnat încă o colaborare care sigur îi va aduce succes în cariera muzicală.

Frumoasa blondină a lansat melodia „La Luna” împreună cu Costi Ioniță și Jay Maly fiind vorba de o piesă cu influențe latino și versuri în limba spaniolă, dedicată tuturor fanilor săi, mai ales celor cu „sangre caliente”.

Cine este Lidia Buble și cum și-a început cariera muzicală

Piesa este compusă de Jay Maly și Costi Ioniță fiind vorba despre o poveste de iubire, alimentată de speranțe și vegheată de lună. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu și îndeamnă la dans și mișcări provocatoare.

Melodia lansată pe 1 mai a strâns în doar câteva ore aproape 64.000 de vizualizări pe canalul de Youtube. Fanii i-au transmis cântăreței numeroase mesaje prin care o apreciază și mai ales, sunt încântați de piesa nou lansată.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii, ea fiind cea de-a patra născută. Artista a povestit în trecut cum și-a început cariera muzicală, dar și cine a fost cel care a descoperit-o și cine i-a propus să meargă pe acest drum.

Blondina și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, cântând în corul Bisericii, dar avea să-ți urmeze acest vis abia când a ajuns în București. Artista și-a însoțit o prietenă la studio-ul lui Adrian Sînă pentru audiții și așa a început totul.

Am cântat piesa Andrei, «Dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiță, tu chiar ştii să cânți!».

Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simțim la fel». Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită.

Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi”, a povestit Lidia Buble, relatează myzutv.ro.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×