Lidia Buble, criticată din nou în mediul online! Replica tranșantă a artistei: „Dacă vă mai luați de nasul meu, poc!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 19:37
Lidia Buble, criticată din nou în mediul online! Replica tranșantă a artistei: „Dacă vă mai luați de nasul meu, poc!”
Lidia Buble i-a pus la punct pe cei care spuneau că are nasul mare. Sursa foto: Instagram

Este nu doar o artistă de succes, cu milioane de vizualizări pe Youtube și difuzări constante pe toate posturile de radio din țară, ci și una dintre cele mai frumoase tinere din showbizul românesc. Cu toate acestea, gura lumii nu poate fi astupată niciodată, motiv pentru care Lidia Buble are în continuare parte de comentarii răutăcioase la adresa fizicului său.

Lidia Buble, criticată că are nasul prea mic

Chiar dacă cei mai mulți dintre fani sunt cuceriți de ipostazele provocatoare în care frumoasa cântăreață nu ezită să pozeze de fiecare dată când are ocazia, printre like-urile și mesajele lor se strecoară și unele mai puțin plăcute. Asta pentru că o parte dintre persoanele ce îi urmăresc activitatea în mediul online se arată deranjați de dimensiunea nasului său, sfătuind-o, totodată, să apeleze la un medic estetician.

Blondina nici nu vrea să audă, însă, de așa ceva și le răspunde într-o manieră inedită, dar cât se poate de acidă, cu ajutorul unui filmuleț devenit viral. În descrierea sa, aceasta a ținut să-i pună la punct pe răutăcioși: „Dacă vă mai luați de nasul meu… poc”, a scris Lidia Buble, izbucnind apoi în râs, amuzată la rândul său de postare.

Artista nu este împotriva operațiilor estetice

Chiar dacă acum nu dorește să recurgă la operații estetice pentru a-și corecta micile imperfecțiuni, îndrăgita artistă ia în calcul ca pe viitor, când va îmbătrâni și va avea riduri, să se lase pe mâna medicului estetician. Nasul nu va suferi, însă, nicio modificare, promite blondina.

Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături.

Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile.

Să îmi tai nasul sau să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a dezvăluit Lidia Buble într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×