Lia Olguța Vasilescu va lucra în Guvernul premierului Viorica Dăncilă! Liviu Dragnea a făcut anunțul

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 16:14
Lia Olguța Vasilescu va lucra în Guvernul premierului Viorica Dăncilă! Liviu Dragnea a făcut anunțul GALERIE FOTO
Lia Olguta Vasilescu s-a autopropus pentru functia de consilier al premierului

Respinsă de președintele Klaus Iohannis de patru ori de la Ministerul Dezvoltării, Lia Olguța Vasilescu va rămâne, totuși, pe lângă Guvernul Dăncilă, după cum a declarat Liviu Dragnea! Președintele PSD a declarat recent că Lia Olguța Vasilescu va fi consilier al premierului Viorica Dăncilă, pe probleme de infrastructură.

Lia Olguța Vasilescu s-a autopropus consilier al premierului

Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la Gorj, unde a dezvăluit că Lia Olguța Vasilescu s-a autopropus, practic, pentru funcția de consilier al premierului doar pentru a putea urmări îndeaproape lucrările la drumul expres dintre Pitești și Craiova. Dragnea a mărturisit că a făcut nu mai puțin de opt ore de la București, la Reșița.

Președintele PSD a recunoscut că trebuie să se facă ceva cu drumurile din România, pentru că s-au aglomerat datoritp creșterii economice înregistrată de România!

Liviu Dragnea, suparat ca a facut 8 ore de la Bucuresti, la Resita

Liviu Dragnea spune că ”drumurile s-au aglomerat pentru că economia a crescut mult”

Liviu Dragnea a vorbit despre drumul expres Piteşti-Craiova, care este prioritar în perioada următoare. „Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, a spus Liviu Dragnea, precizând că a făcut opt ore pe drumul de la Bucureşti, la Reşiţa.

„Am văzut cât de aglomerat este acest drum, Craiova-Piteşti, şi nu numai acesta. Toate drumurile s-au aglomerat, pentru că economia a crescut mult. Este absolut obligatoriu ca acest poriect să se realizeze”, a spus Dragnea, despre starea infrastructurii.

Lia Olguţa Vasilescu a fost ministru al Muncii. La remanierea guvernamentală din toamnă, aceasta a fost retrasă de la minister şi propusă la Ministerul Transporturilor. Preşedintele a respins propunerea, astfel că următoarea nominalizare a fost la Ministerul Dezvoltării Regionale. De patru ori a fost respinsă pentru acest portofoliu, de preşedintele Iohannis, şi în cele din urmă a decis să îşi retragă candidatura.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×