Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa liderului PSD: ”Liviu Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede ca i se strânge lațul. Se poartă ca Hitler în buncăr”

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 15:11
Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa liderului PSD: ”Liviu Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede ca i se strânge lațul. Se poartă ca Hitler în buncăr” GALERIE FOTO
Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa liderului PSD

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea. Liderul „Pro România” a avut această ieșire după ce, sâmbătă, liderul social democrat a declarat, la Reșița, că formațiunea condusă de Ponta este plină de securiști, care, mai mult, i-ar fi terorizat familia. Astfel, nervos, Ponta l-a numit pe liderul PSD ”mafiot” și a menționat că partidul pe care îl conduce va continua bătălia împotriva lui până la nesfârșit.

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa liderului PSD

„Este un moment al adevărului : Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund si nu mai au teamă. Anunță că «se ocupă el de noi»… Ieri noi am fost pe stradă alături de oameni, el a mers câțiva pași la Reșița și a văzut cătușele. Frica l-a făcut să spună, în sfârșit, adevărul. Iar noi îi aducem aminte Mafiotului înțelepciunea românească: de ce îți e frică nu scapi!”

„Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede că i se strânge lațul… () …Are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în buncăr: Unu: sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în aprilie – mai … dacă nu dă niște ordonanțe care să îl scape… Doi: sentința de condamnare politică la alegerile europarlamentare din 26 mai, când trebuie să arate care este scorul lui politic… după ce în decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirică, Țuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a «înjunghiat» apoi pe la spate!”

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa liderului PSD: ”Liviu Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede ca i se strânge lațul. Se poartă ca Hitler în buncăr”
Nervos, Ponta l-a numit pe liderul PSD ”mafiot”

PRO Romania va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți!

„PRO Romania va duce acestă bătălie contra lui Dragnea până la sfârșit. PRO Romania va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți! De PRO Romania îi este frică lui Dragnea pentru că reprezintă singura alternativă politică de centru stânga. Doar PRO Romania are echipă de oameni suficient de competenți și experimentați, capabili să arate hoțiile și prostiile guvernării Dragnea – Dăncilă. PRO Romania începe să devină speranța oamenilor că stabilitatea, seriozitatea și bunul simț pot să se întoarcă la Guvernare! Azi la ora 12 vom avea o declarație amplă la sediul central al PRO Romania pe toate aceste teme. Dacă nu ne puteți vedea la televizor, vă aștept live pe acest cont de Facebook!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×