Lia Olguța Vasilescu spune că Florin Cîțu face găuri în buget! A calculat și cât a pierdut România, după declarațiile ministrului de Finanțe

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 14:23
Lia Olguța Vasilescu spune că Florin Cîțu face găuri în buget! A calculat și cât a pierdut România, după declarațiile ministrului de Finanțe
Lia Olguța Vasilescu spune că ministrul Finanțelor face găuri în buget. Sursa foto: realitateadecraiova.ro

Nicio zi fără scandal! Membrii PSD îi atacă din toate pozițiile pe cei din PNL, după preluarea puterii! Ultimul atac a venit de la Lia Olguţa Vasilescu, care a calculat cât a pierdut România după declarațiile actualului ministru al Finanțelor, Florin Cîțu!

Lia Olguța Vasilescu spune că ministrul Finanțelor face găuri în buget

Lia Olguța Vasilescu s-a făcut foc și pară că actualii guvernanți se plâng de ce au găsit în ministere și la buget, după plecarea social-democraților, așa că a ieșit la atac. Fostul ministru al Muncii a calculat chiar și pierderile produse de declarațiile lui Florin Cîțu și spune că el este cel care face găuri în buget, nu PSD-ul!

„Cât ne-au costat declaraţiile iresponsabile ale lui Cîțu? Jumatate de miliard de euro! Într-o singură zi! Ca să ştiţi de unde tot apar găuri! Că la noi nu au fost, din moment ce am avut bani pentru toate! Plopiştii ăştia duc România în cap mai repede decât ne temeam noi! Dar…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

”PNL îi consideră pe toți hoți și e cu luptă anticorupție”

Lia Olguța Vasilescu a avut o ieșire virulentă pe Facebook și după ce secretarul de stat în Ministerul Justiției Cristian Băcanu a propus ca toți cetățenii României să-și facă declarația de avere.

„Hai! Așezați-vă liniștiți la coadă, pe două rânduri, dar absolut toți, nu doar politicienii și funcționarii publici, să vă depuneți declarația de avere (n.r. Cristian Băcanu de la PNL a propus depunerea unei declarații de avere de fiecare cetătean), că a venit PNL la guvernare și, așa cum știți, PNL îi consideră pe toți hoți și e cu luptă anticorupție!”, a scris politicianul pe pagina de Facebook.

„Ce credeați? Că doar cu PSD-iștii au treabă? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați? În plus, PNL ne propune și o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetățeanul, ca DNA e pentru șmecheri, dar trebuie să aveți și voi, ceilalți, pe unii care să vă cerceteze!”, a completat Lia Olguța Vasilescu mesajul de pe contul de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×