Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu. Noul ministru al Muncii, acuzații dure: „Să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 13:43
Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu. Noul ministru al Muncii, acuzații dure: „Să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști”
Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu. Sursa foto: antena3.ro

Scandal deschis între ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu! Războiul dintre cele două doamne s-a lăsat cu vorbe grele aruncate în spațiul public de ambele părți. S-a apelat chiar la cuvinte jignitoare, gen ”prostia PRM” sau ”proștii incompetenți”.

Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu

Actualul ministru al Muncii a scris un mesaj virulent pe pagina sa de Facebook! „Ieri a sărit din baie cu o postare Vasilescu ot PRM să mă acuze că aș modifica HGul de organizare al MMPS astfel încât să desemnez „fară concurs” atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunză la câini și cum au fost parașutați inclusiv realizatori TV direct în Dubai, cu altă ocazie).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pentru că s-a adus în discuție prostia, să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști: 1. Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificăm NIMIC. Acel articol e de pe vremea, și a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea în 2017, vedeți paginile scanate de atunci).

Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu
Scandal între Violeta Alexandru și Lia Olguța Vasilescu

”Nu se mai tem că prostia se mai poate întoarce în minister să le facă ceva”

Violeta Alexandru lasă să se înșeleagă că pe vremea când Lia Olguța Vasilescu se afla la conducerea ministerului, funcțiile erau ocupate de apropiați ai partidului PSD.

2. Dacă #prostiaPRM făcea un efort, își aducea aminte că această precizare NU exclude concursul. Ba din contră, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, înțeleg din minister că la concursuri ieșea cam cine trebuie, oamenii din minister au început să vorbească, cu toată teroarea și amenințările făcute asupra lor să tacă, nu se mai tem că prostia se mai poate întoarce în minister să le facă ceva.

3. Într-un final, când prietenii din minister i-au atras atenția că bate câmpii, într-un gest penibil, a șters postarea, dar o avem aici în captură, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Închide ×