Lia Olguța Vasilescu, noi critici pentru guvernul Ludovic Orban: „Altă țeapă marca PNL!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 17:12
Lia Olguța Vasilescu, noi critici pentru guvernul Ludovic Orban: „Altă țeapă marca PNL!”
Lia Olguța Vasilescu ,noi critici la adresa guvernului Ludovic Orban *foto: hepta.ro

Fostul ministru al Muncii și primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a lansat noi acuze la adresa cabinetului Ludovic Orban. Vasilescu acuză guvernul liberal că aruncă banii împrumutați fără sens, întrucât aceștia nu apar nici în investiții și nici în creșterea veniturilor.

Lia Olguța Vasilescu acuză PNL-ul că cheltuie banii fără sens

Lia Olguța Vasilescu se folosește de drumul expres dintre Craiova și Pitești, pentru care guvernul liberal a alocat mai puțini bani decât ar fi trebuit:

„Altă ţeapă marca PNL! Eu chiar nu înțeleg pe ce cheltuiesc banii pe care îi împrumută cu nemiluita, dublu decât PSD, din moment ce au stopat toate programele pentru antreprenori sau fermieri, nu mai măresc veniturile românilor şi nu bagă aproape nimic în investiții!

Nici măcar 100 de milioane de lei pentru construcția drumului expres Pitești – Craiova???? Am postat în ultima zi de guvernare fotografii și clipuri cu stadiul în care am lăsat construcția.

Mergeţi acum să vedeţi cât (nu) s-a muncit… Că făceați glume pe seama bordurilor puse la inaugurare. Diferența e că pe vremea noastră s-a muncit în forță (dovada o reprezintă videoclipurile puse de mine pe fb când a căzut guvernul PSD), iar acum s-au alocat mai puțini bani decât au costat autorizațiile sau exproprierile…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Drumul expres Pitești – Craiova, motiv de glume pe seama celor de la PSD

Drumul expres dintre Pitești și Craiova a reprezentat un motiv de glume pe seama celor din PSD, după ce Liviu Dragnea a venit la inaugurarea lucrărilor cu un alai de lideri locali ai social-democraților, printre care și Lia Olguța Vasilescu și soțul său, Claudiu Manda.

După plecarea liderilor PSD și a camerelor de televiziune, nu a rămas din lucrare decât câteva borduri puse pe un podeț. Între timp, lucrările la respectiva șosea au fost reluate.

Premierul liberal Ludovic Orban a anunțat că drumul expres reprezintă o prioritate pentru guvernul său. Însă cei de la Asociația Pro Infrastructura arată însă că planul lui Orban este unul fantezist, în contextul în care liberalii au acordat numai 97 de milioane de euro pentru acest proiect de infrastructură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×