Lia Olguţa Vasilescu, veşti bune! Drumul express Craiova – Piteşti prinde contur. FOTO

Dan Suta  
înStiri de ultima ora
22/10/2019, 10:21
Lia Olguţa Vasilescu, veşti bune! Drumul express Craiova – Piteşti prinde contur. FOTOGALERIE FOTO
Drumul express Craiova-Pitești, la ora actuală. Sursa foto: Facebook Lia Olguța Vasilescu. Colaj: Fanatik

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, cea care visa să ajungă și la Dezvoltare Regională, a publicat câteva fotografii pe contul ei de Facebook în care se vede stadiul lucrărilor la drumul express Craiova-Pitești. Olguța a fotografiat câteva porțiuni din primul lot al drumului care s-a transformat din autostradă în drum express, după numeroase amânări și nereguli.

Lia Olguța Vasilescu a fost pe șantier

Din imaginile postate de Olguța se observă doar că se lucrează la acest drum, care încă e departe de a fi gata în întregime. Fotografiile au fost făcute cel mai probabil de liderul PSD, cea care se ocupă acum de campania pentru alegerile prezidențiale, fiind principalul comunicator al Vioricăi Dăncilă, ieri dimineață la ora 09:00, după cum se observă pe una din fotografii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Drumul express Craiova-Pitești a tot fost amânat din varii motive. „Au venit agricultorii care ne-au cerut să amânăm lucrările, să nu începem în forţă lucrările, pentru că au nevoie de timp să îşi strângă recoltele pe care am înţeles şi noi la vremea respectivă că sunt plantate pe fonduri europene. (…) Practic vorbim acum de prima etapă dintr-un şantier. Cea de pregătire a terenului de fundare şi a fundaţiilor pentru aşternerea terasamentelor straturilor de formă şi altor elemente ale drumului”, a declarat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR pentru digi24.ro.

drumul express craiova pitești
Imaginile cu stadiul lucrărilor la drumul de mare viteză care leagă Craiova de Pitești au fost postate de fostul ministru PSD, Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook

Drumul express dintre Craiova și Pitești are, în totalitate, 121 de kilometri

Tronsonul I, de la Craiova la Robănești se întinde pe 17,7 kilometri, iar tronsonul II are 39,85 de kilometri, conform hărții CNAIR. Cel de-al treilea tronson, pentru care constructorii au avut de clarificat o serie de probleme are 32 de kilometri. Românii sunt sceptici că acest drum va vedea lumina zilei în curând.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×