Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la noul guvern! „Unde sunt cavalerii apocalipsei care spuneau că PSD-iștii lasă țara în haos?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 18:03
Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la noul guvern! „Unde sunt cavalerii apocalipsei care spuneau că PSD-iștii lasă țara în haos?” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu s-a luat de liberali. Sursa foto - facebook

Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac frontal la noul guvern! Reacția fostului ministru al muncii a venit la puține momente după ce Cristian Cocol, omul supranumit artizanul programului de guvernare al social democraților, a postat pe o rețea de socializare o ironie la adresa lui Ludovic Orban. Socol a precizat că a tras o singură concluzie după anunțul lui Ludovic Orban de la Digi 24 – că totul e bine și nu sunt motive de îngrijorare.

Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la noul guvern!

„Ludovic Orban a vorbit la Digi24 despre primele măsuri pe care le va lua noul guvern în domeniul economic, respectiv al bugetului de stat. Liderul PNL a spus că […] a vorbit cu guvernatorul Mugur Isărescu și crede că „nu este motiv de îngrijorare foarte serioasă”. „ Am avut o întrevedere cu domnul Mugur Isărescu și nu pot să vă dezvălui ce am discutat.

Am luat act de evaluarea domnului Guvernator, îl apreciez foarte mult”, a declarat premierul desemnat al României. După discuția cu Mugur Isărescu, Ludovic Orban este de părere că situația ar putea fi ținută sub control. „Nu cred că este motiv de îngrijorare foarte serioasă. Situația poate fi ținută sub control, putem să fim la linia de plutire și chiar să începem să creștem”, a adăugat liderul PNL”, fapt scos în evidență de Socol.

Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la noul guvern! Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu a fost ministrul muncii. Sursa foto – facebook

„Unde sunt cavalerii apocalipsei care spuneau că PSD-iștii lasă țara în haos?”

Atât a așteptat Lia Olguța Vasilescu care a comentat imediat. „Pai si cavalerii apocalipsei care spuneau ca e nenorocire cu PSD-istii care lasa tara in haos ce zic? Deci Orban recunoaste ca situatia economica nu e deloc grava! Si daca nici nu iti pune BNR talpi, ca sa iti creasca artificial inflatia sau ROBOR-ul, e chiar excelenta! Si atunci de ce ati mai dat jos guvernul?

Ca altul, mai bun sau mai prost, tot nu sunteti in stare sa instalati… Ca sa nu mai spun ca nici macar un program de guvernare nu ati fost in stare sa incropiti!”, a scris fostul ministru al muncii pe pagina personală de Facebook

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×