Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la adresa lui Cozmin Gușă! „Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 10:50
Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la adresa lui Cozmin Gușă! „Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu este nemulțumită de intrarea lui Cozmin Gușă în partid. Sursa foto - facebook

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac frontal la adresa lui Cozmin Gușă! Aceasta a transmis că este surprinsă de reintrarea lui Gușă în PSD și că îi e greu să fie coleg cu el, după ce a atacat cu sete partidul pentru a câștiga alegerile europarlamentare. „Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare.

Lia Olguța Vasilescu, atac frontal la adresa lui Cozmin Gușă!

Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3. Vă readucem aminte că Gușă Cozmin, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Edilul a postat pe rețea de socializare o fotografie alături de Cozmin Gușă și de Paul Stănescu.

Acesta a avut și un mesaj care a însoțit poza „prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”. Dan Tudorache nu s-a oprit aici și a publicat la comentarii și adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD, care este datată 28 octombrie 2019. Apoi, Dan Tudorache a mai ținut să specifice printr-un alt comentariu în care vorbește despre reformatul PSD-ului, ca despre „partidul oamenilor BUNI, competenți, omenoși, patrioți”

Cozmin Gușă, social democratul care „a jucat” pentru Băsescu

Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase. Cu toate acestea, deși, la un moment dat, era considerat unul dintre liderii social-democraților, Cozmin Gușă a schimbat tabăra un an mai târziu, atunci când a trecut de partea rivalului fostului premier, Traian Băsescu. Mai mult de atât, Gușă a fost directorul de campanie al fostului președinte.

De remarcat că în ultima perioadă, Cozmin Gușă a fost considerat analist politic. Acesta chiar a transmis de curând că șeful statului, Klaus Iohannis și cei din PNL încearcă să găsească „trădători” prin PSD pentru a-i convinge să schimbe taberele.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×