Patronul Realitatea Tv, Cozmin Gușă, s-a înscris în PSD

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 17:55
Patronul Realitatea Tv, Cozmin Gușă, s-a înscris în PSD GALERIE FOTO
Cozmin Gușă s-a înscris în PSD *foto: facebook Dan Tudorache

Surpriză în rândul PSD-ului. Primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, alături de fostul vicepremier și președinte al CJ Olt, Paul Stănescu, l-au primit în partid pe patronul Realitatea Tv, omul de televiziune Cozmin Gușă. Astfel, Gușă revine în partid după mai bine de 15 ani, el fiind fost secretar general al partidului în perioada în care premier era Adrian Năstase.

Cozmin Gușă s-a înscris, din nou, în PSD

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a postat pe facebook o fotografie alături de Cozmin Gușă și de Paul Stănescu, cu mesajul „prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”. Ulterior, Tudorache a publicat la comentarii și adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD, care este datată 28 octombrie 2019. Pe lângă adeziunea semnată de Cozmin Gușă, Dan Tudorache a mai postat un alt comentariu în care vorbește despre reformatul PSD-ului, despre „partidul oamenilor BUNI, competenți, omenoși, patrioți”. VEZI GALERIE FOTO

Cozmin Gușă. A fost secretar general al PSD între 2001 și 2003, în perioada guvernării Năstase, dar în 2004 schimbă tabăra și trece la rivalul fostului premier, Traian Băsescu. A fost directorul de campanie al fostului președinte și ales deputat pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD, în anul 2004.

Cozmin Gușă revine la prima lui pasiune din politică, PSD-ul

Chiar dacă a fost unul dintre liderii social-democraților, Cozmin Gușă a schimbat tabăra în 2004 când a trecut de partea rivalului fostului premier, Traian Băsescu. Gușă a fost directorul de campanie al fostului președinte și a fost ales deputat pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD, în anul 2004.

Nici de partea lui Traian Băsescu nu a stat prea mult. Cozmin Gușă și-a făcut în 2005 popriul partid, Partidul Inițiativa România, alături de realizatorul tv Lavinia Șandru. În august 2018, Gușă a anunțat că lansează Partidul Realitatea, dar apoi a acuzat faptul că înscrierea formațiunii ar fi blocată de actuala putere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×