Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta! „Spune că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 14:19
Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta! „Spune că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu l-a atacat pe Victor Ponta în discursul ținut la lansarea candidatului PSD pentru prezidențiale. Sursa foto - facebook

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta! Aceasta a declarat la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă în alegerile prezidenţiale că PSD trece în opoziţie din cauza trădării lui Victor Ponta, „care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti”. „Eu zic să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre”, a spus Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta!

Lia Olguţa Vasilescu nu s-a oprit aici și l-a ironizat și pe preşedintele Klaus Iohannis. Despre șeful statului, Vasilescu a spus că anunţă noul guvern marţi „pentru că luni este ultima zi de week-end pentru el, iar miercuri este prima zi de week-end”. „Tragic este că guvernează un partid care în alegeri a luat 20 la sută şi trece în opoziţie un partid care a luat 46% la sută în alegeri.

Cum s-a întâmplat asta: prin trădarea fostului nostru coleg Victor Ponta, care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Eu zic să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre”, a spus Lia Olguța Vasilescu, discursul acesteia fiind întâmpinat cu huiduieli în momentul în care a pronunţat numele fostului lider al PSD, Victor Ponta.

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta! Olguța
Lia Olguța Vasilescu a fost ministrul Muncii. Sursa foto – facebook

Lia Olguța Vasilescu, serie de ironii la adresa alegătorilor

 „Am fost foarte buni la guvernare. Eu sunt convinsă că vom fi foarte buni şi în opoziţie şi cred că peste un an de zile vom câştiga alegerile cu un scor cu 5 în faţă, nu cu 4”, a adăugat Lia Olguţa Vasilescu care a transmis că PSD-ul nu îşi trădează niciodată candidatul în campania electorală. „Sunt convinsă că hipsterii care au votat, în mai, dreapta joi noaptea au sărbătorit cu şampanie şi vineri dimineaţa de la şampanie au văzut o mie de kilometri de autostradă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis şi au văzut cum au dat năvală investitorii străini.

Sigur că toate lucrurile astea nu s-au întâmplat şi nici nu or să se întâmple. Or să vadă cât de curând cum li se taie veniturile, (…) cum se vor trezi sâmbăta dimineaţa să meargă la serviciu pentru că nu mai este zi liberă şi or să vadă bugetarii cum or să meargă acasă pentru că vor fi concediaţi”, a mai afirmat Lia Olguţa Vasilescu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×