Leo Iorga, condus pe ultimul drum de amantă! Femeia a stat departe de familia artistului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 20:13
Leo Iorga, condus pe ultimul drum de amantă! Femeia a stat departe de familia artistului GALERIE FOTO
Florența Marin a participat la slujba de înmormântare a lui Leo Iorga. Sursa foto - click.ro

Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum atât de soție și familie, cât și de cea care i-a fost amantă! Florența Marin, în vârstă de 45 de ani, este femeia cu care liderul trupei Compact s-a iubit în 2014. Aceasta a venit acum la înmormântare, dar a privit întreaga slujbă de la distanță pentru a evita declanşarea unui scandal. De altfel, mai multe vedete au vrut să-și ia la revedere pentru totdeauna de la Leo Iorga.

Leo Iorga, condus pe ultimul drum de amantă!

Miţă de la Bere Gratis, Iulian Vrabete, Mircea Baniciu, Connect-R, Vali Crăciunescu şi Adi Ordean, naşul de cununie al lui Leo Iorga au fost doar câțiva dintre cei care au venit la biserică. În timp ce Paula Iorga, soţia lui Leo, de abia se mai ţinea pe picioare, fosta impresară, Florenţa Marin privea de la depărtare. Aceasta a preferat discreţia, fiind însoţită de fiul ei. Femeia şi-a ascuns ochii înlăcrimaţi în spatele ochelarilor de soare.

Vă reamintim că Leo Iorga şi Florenţa Marin au avut o relaţie în urmă cu cinci ani de zile. De altfel, povestea lor de dragoste a fost una de notorietate și îndelung scoasă în evidență de presă la acel moment. Măcinat de boală, după ce fusese diagnosticat încă din 2011 cu cancer pulmonar, Leo Iorga a renunţat în cele din urmă la Florenţa şi s-a întors acasă, la soţia lui Paula. Imediat, interpretul a concediat-o pe Florenţa din rolul de impresar.

Femeia a stat departe de familia artistului

”Am muncit 4 ani pentru proiectul Pact şi acum sunt incompetentă?! Am adus 400 de concerte, aşa cum erau ele, cu bani, fără bani, dar eu am luptat pentru ei când nu-i ştia nimeni. Cu Leo nu am nimic, poate să se ducă să cânte şi în Palestina, pe cât vrea el, dar să nu mă jignească. Paula Iorga ar trebui să-mi mulţumească pentru că eu am avut grijă cum să se îmbrace Leo pe scenă, când să-şi ia medicamentele, când să se odihnească.

El a renunţat la mine din cauza influenţelor familiei. Leo e într-o fază de labilitate şi se află sub tratament, nu înţeleg de ce familia îl impulsionează să se comporte aşa. Eu l-am cunoscut pe el ca fiind un om bun, nu atât de rău”, ne-a spus ea. În trecut, Leo Iorga a recunoscut ajutorul primit de la Florența. “De 2-3 ani nu mai există nimic între noi. Ea nu mai reprezintă interesele noastre în acest moment. Au fost sentimente, dar au dispărut. Nu contest că ea m-a iubit, dar showbiz-ul este o lume sălbatică, aici nu există milă”, spunea el.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×