Momente dificile la înmormântarea lui Leo Iorga. Soției artistului i s-a făcut rău

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 14:09
Momente dificile la înmormântarea lui Leo Iorga. Soției artistului i s-a făcut rău GALERIE FOTO
Paula Iorga a fost scoasă din biserică. Sursa foto - libertatea.ro

Momente dificile la înmormântarea lui Leo Iorga. Chiar în timpul slujbei din biserică, soției artistului i s-a făcut rău. Paula Iorga, cea care i-a stat alături interpretului până în ultima clipă de viață, a fost nevoită să iasă afară din biserică. Femeia aproape că a leșinat în timpul slujbei de înmormântare. Mai multe persoane au înconjurat-o imediat și au scos-o din lăcașul de cult. Copleșită de durere, soția artistului s-a așezat pe un scaun în fața bisericii.

Momente dificile la înmormântarea lui Leo Iorga

De remarcat că Leo Iorga este condus pe ultimul drum de familie, colegi, prieteni și oameni simpli. Solistul trupei Compact a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Slujba de înmormântare este oficiată de Dan Bădulescu, acum preot, fost chitarist la formația „Roșu și Negru”. Vă readucem aminte că Leo Iorga este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală după ce acesta a încetat din viață săptâmâna trecută.

Și membrii trupei Compact, dar și Costi Sandu de la Iris, actorul Flavius Crișan, Vladi Ordean, Coco Tinca și Camarașan au venit să își ia rămas bun de la Leo Iorga. De asemenea, la biserică au ajuns și compozitorul Mihai Alexandru, Edi Petroșel, Teo Boar, Silvia Dumitrescu și Connect-R. Nu mai puțin de 8 ani de zile s-a luptat Leo Iorga cu o boală necruțătoare. Artistul a fost diagnosticat cu cancer în anul 2011.

Soției artistului i s-a făcut rău

Au urmat ani grei, ani dificili în care liderul trupei Compact a avut mai multe recidive. Acesta a fost operat și în străinătate, în clinici din Germania. Pentru cântăreț s-au mobilizat oameni simpli, dar și artiști. Toți au încercat să strângă fonduri pentru intervențiile chirurgicale, în speranța că îl vor ajuta să se repună pe picioare. Din păcate, destinul a vrut altceva, și, în cele din urmă Leo Iorga s-a stins din viață.

Acesta a murit pe 2 noiembrie, chiar în Sâmbăta Morților. În urmă cu doar câteva zile acesta a fost prezent la un concert, acolo unde publicul l-a aplaudat minute bune. Artistul era deja în scaun cu rotile și starea lui de sănătate devenea critică.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×