Leo de la Strehaia și Dana Criminala, divorț în plină pandemie de coronavirus: ”Dosarul lui e destul de gros”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/04/2020, 12:37
Leo de la Strehaia și Dana Criminala, divorț în plină pandemie de coronavirus: ”Dosarul lui e destul de gros”
Leo de la Strehaia și Dana Criminala, divorț în plină pandemie de coronavirus: ”Dosarul lui e destul de gros”. Sursa foto: wowbiz.ro

Dana Criminala și Leo de la Strehaia sunt căsătoriți încă din anul 2015, însă acum bruneta a făcut primul pas spre despărțire și a mărturisit care sunt motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Bruneta a depus deja actele de divorț la un birou notarial.

„Prințul țiganilor” și Dana Criminala, divorț cu scandal după 5 ani de relație

Relația de iubire dintre Leo de la Strehaia și soția sa pare că a ajuns la final, iar cea care a decis să pună punct căsniciei a fost chiar Dana Criminala care a mărturisit că nu mai suportă certurile și scandalurile la care a luat parte în ultima perioadă.

Bruneta a declarat că a depus deja actele de divorț la un birou notarial, dar că „Prințul” nu știe acest lucru. Bruneta a mărturisit că este foarte hotărâtă să facă pasul decisiv, mai ales că separarea a avut loc la începutul lunii martie. Așadar, acesta este primul divorț din showbiz-ul românesc care are loc în plină pandemie de coronavirus.

Care sunt motivele pentru care Dana Criminala vrea separarea de Leo de la Strehaia

Dana Criminala este conștientă că soțul ei o iubește și va rămâne mereu în inima lui, însă nu mai poate suporta scandalurile. Soția „Prințului țiganilor” a precizat că ea este o fire căreia îi place adevărul, în timp ce Leo de la Strehaia se hrănește su scandaluri și „circ”.

„Căsătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale”, a povestit bruneta pentru cancan.ro.

În altă ordine de idei Dana Criminala a amintit și de problemele pe care soțul ei le-a avut cu oamenii legii, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru care a intentat divorț. Vă reamintim că în iulie 2019 Leo de la Strehaia a fost reținut de polițiști într-un caz de înșelăciune alături de fiul său.

Cei doi au vrut să o ia pe drumuri separate și în luna iunie a anului trecut, dar în cele din urmă au mai dat o șansă iubirii lor cu năbădăi. Cuplul controversat se gândea serios să dea naștere și unui copil, dar iată că acum aceste vise s-au spulberat.

„Știu că mă iubește și că o să fiu mereu în inima lui indiferent ce o să zică și ce o să facă. Și mai știu că circul este trăsătura lui de bază, iar eu nu o să fac asta, mie îmi plac adevărul și realitatea și credeți-mă… dosarul lui e destul de gros. 

Și așa are destule probleme de sănătate, probleme cu legea, probleme cu diferite persoane. Ce pot să spun e ca Dumnezeu să-l ajute”, a mai declarat Dana Criminala, potrivit sursei menționate mai devreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×