Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, ce apariție! Cum arată acum. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 16:08
Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, ce apariție! Cum arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Tatomir a rămas văduvă în anul 2007. Sursa foto: laviniapinteatatomir.blogspot.com

Lavinia Tatomir, văduva actorului Adrian Pintea i-a uimit pe toți la cea mai recentă apariție. Aceasta a fost invitată la o nuntă și a strălucit într-o rochie albastră care i-a pus în evidență frumusețea. Fosta nevastă a haiducului Pintea a fost însoțită de actualul ei partener, Laurențiu, la nuntă.

Lavinia Tatomir și-a refăcut viața după moartea lui Adrian Pintea

Fosta soție a actorului de film românesc a trecut cu greu peste moartea acesteia. Au trecut 12 ani de la moartea legendarului artist, care în ultimii ani de viață a putut fi urmărit în telenovelele difuzate de Acasă TV. Moartea lui Pintea i-a schimbat complet viața Laviniei Tatomir, iar aceasta s-a refugiat în ezoterism.

Despre aceasta se spune că ar fi dobândit puteri paranormale. Aceasta declarase recent că Adrian Pintea era atras tocmai de puterile ei neobișnuite, de bioenergia ei. L-a cunoscut pe Pintea la vârsta de 16 ani, însă relația lor sentimentală a început abia când aceasta a împlinit vârsta de 20 de ani.

Lavinia și-a refăcut viața alături de un bărbat pe nume Laurențiu. Sursa foto: libertatea.ro

Fosta nevastă a lui Pintea are puteri paranormale

„L-am întâlnit pe Adrian pe când aveam doar 16 ani, dar relaţia noastră sentimentală a început când împlinisem 20 de ani. Chiar la 2 septembrie 2000, de ziua mea de naştere, Adrian m-a sunat şi m-a cerut de soţie. Iniţial am crezut că a încurcat numărul de telefon şi că cererea în căsătorie îi era adresată altei femei”, dezvăluia Lavinia în urmă cu ceva timp, întrebată fiind cum s-a cunoscut cu marele actor, pentru revista Taifasuri.

Bioenergeticiana în vârstă de 38 de ani a povestit într-un interviu mai recent în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3 că mama ei a știut încă de când era însărcinată că avea să aducă pe lume un copil special. „Mama avea un cal, Doru, blând până atunci. Care obsevând buritca mamei a avut o reacție dezechilibrată, s-a ridicat în două picioare și a fugărit-o pe mama. A crezut că mă va naște perematur. S-a ales cu o sperietură. Eu am venit la timp pe lume. Acel eveniment a fost însoțit de o ploaie. Dar părinții mei nu au ajuns uzi la destinație”, a spus Lavinia, scrie antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×