Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, ce apariție! Cum arată acum. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 16:08
Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, ce apariție! Cum arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Tatomir a rămas văduvă în anul 2007. Sursa foto: laviniapinteatatomir.blogspot.com

Lavinia Tatomir, văduva actorului Adrian Pintea i-a uimit pe toți la cea mai recentă apariție. Aceasta a fost invitată la o nuntă și a strălucit într-o rochie albastră care i-a pus în evidență frumusețea. Fosta nevastă a haiducului Pintea a fost însoțită de actualul ei partener, Laurențiu, la nuntă.

Lavinia Tatomir și-a refăcut viața după moartea lui Adrian Pintea

Fosta soție a actorului de film românesc a trecut cu greu peste moartea acesteia. Au trecut 12 ani de la moartea legendarului artist, care în ultimii ani de viață a putut fi urmărit în telenovelele difuzate de Acasă TV. Moartea lui Pintea i-a schimbat complet viața Laviniei Tatomir, iar aceasta s-a refugiat în ezoterism.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Despre aceasta se spune că ar fi dobândit puteri paranormale. Aceasta declarase recent că Adrian Pintea era atras tocmai de puterile ei neobișnuite, de bioenergia ei. L-a cunoscut pe Pintea la vârsta de 16 ani, însă relația lor sentimentală a început abia când aceasta a împlinit vârsta de 20 de ani.

Lavinia și-a refăcut viața alături de un bărbat pe nume Laurențiu. Sursa foto: libertatea.ro

Fosta nevastă a lui Pintea are puteri paranormale

„L-am întâlnit pe Adrian pe când aveam doar 16 ani, dar relaţia noastră sentimentală a început când împlinisem 20 de ani. Chiar la 2 septembrie 2000, de ziua mea de naştere, Adrian m-a sunat şi m-a cerut de soţie. Iniţial am crezut că a încurcat numărul de telefon şi că cererea în căsătorie îi era adresată altei femei”, dezvăluia Lavinia în urmă cu ceva timp, întrebată fiind cum s-a cunoscut cu marele actor, pentru revista Taifasuri.

Bioenergeticiana în vârstă de 38 de ani a povestit într-un interviu mai recent în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3 că mama ei a știut încă de când era însărcinată că avea să aducă pe lume un copil special. „Mama avea un cal, Doru, blând până atunci. Care obsevând buritca mamei a avut o reacție dezechilibrată, s-a ridicat în două picioare și a fugărit-o pe mama. A crezut că mă va naște perematur. S-a ales cu o sperietură. Eu am venit la timp pe lume. Acel eveniment a fost însoțit de o ploaie. Dar părinții mei nu au ajuns uzi la destinație”, a spus Lavinia, scrie antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×