Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, a făcut un anunț dureros! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 10:46
Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, a făcut un anunț dureros! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu GALERIE FOTO
Lavinia Tatomir, fostă soție a lui Adrian Pintea Sursa Foto: Facebook

Fosta soție a regretatului actori Adrian Pintea a lăsat un mesaj extrem de dure în mediul online. Aceasta și-a arătat dezamăgirea imensă în privința comentariilor pe seama sa din ultima vreme. Lavinia Tatomir a scris, pe o rețea de socializare, cuvinte grele la adresa celor care o critică și o bârfesc.

Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, mesaj dur

Fosta parteneră a actorului a comunicat, printr-un mesaj de pe o rețea de socializare, faptul că este o femeie care și-a păstrat intact harul de a comunica cu oamenii, chiar dacă multă lume spune contrariul. Din păcate, se pare că oamenii care se interesează intens de viața sa personală au început să o deranjeze prea mult.  „Am uneori o intenție foarte clară de a „da pe față” anumite întâmplări ale vieții mele care mă dezamăgesc, dar mă opresc mereu la timp…

Aflu cu AMĂRĂCIUNE, de la o ființă dragă mie, că anumite doamne și domnișoare din anturajul nostru profesional mă descalifica în plan PERSONAL (amestecand evident viața privată cu meseria! ), bârfindu-mă grosolan sau glumind (cica!), descriindu-mă ca fiind o femeie „nu știu cum”… și iar mă opresc la timp, din decență și eleganță a spiritului. Ce josnic! Câte dintre acestea mă cunosc personal sau au purtat o conversație reala cu mine? Oare câte dintre ele au trecut prin cutremure sufletești cu totul speciale? Cine sunt aceste doamne și domnișoare erijate în „directori de conștiință”?”, a fost mesajul soției actorului Adrian Pintea.

Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, mesaj dur
Lavinia Tatomir, fostă soție a lui Adrian Pintea
Sursa Foto: Facebook

Lavinia Tatomir, deranjată de cârcotași: „Viața mea privată ar trebui să vă preocupe mai puțin”

Lavinia Tatomir, fosta soție a regretatului actor Adrian Pintea, și-a găsit liniștea alături de altcineva, motiv pentru care nu vrea să fie deranjează cu critici, ci doar lăsată să-și trăiască, în liniște, viața. Se pare că unii oameni care s-au interesat cu mult prea mult interes de ceea ce face au făcut-o să scrie un mesaj dur.

„Viața mea privată ar trebui să vă preocupe mai puțin pe voi, aceste ființe inveninate. Poate că unii dintre noi ar trebui să realizam că noi, medicii și colegii noștri (asistente, infirmiere), am putea fi o familie misterioasa și fascinantă, capabilă de minuni fizice și sufletești de care nici noi nu suntem pe deplin conștienți.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×