Fosta soție a lui Florin Piersic rupe tăcerea! De ce a divorțat de actor și a plecat din țară

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
20/04/2019, 17:28
Fosta soție a lui Florin Piersic rupe tăcerea! De ce a divorțat de actor și a plecat din țară
Anna Szeles a vorbit despre căsnicia cu Florin Piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai teatrului și filmului românesc, dar și un bărbat extrem de curtat.  Maestrul a avut o viață amoroasă zbuciumată, pe lângă numeroasele relații cu cele mai frumoase femei ale vremii respective, trecând și prin trei căsnicii.

Ce spune fosta soție a lui Florin Piersic despre mariajul cu marele actor

Din 1993, Florin Piersic trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anna Torok, însă aceasta nu a fost  singura soție a marelui actor. În trecut, Maestrul a mai fost căsătorit cu Anna Szeles, însă cei doi au pus punct căsniciei în 1985, după zece ani, deși au împreună un băiat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Anna Szeles a vorbit despre mariajul cu Florin Piersic, povestind totodată momentul în care l-a cunoscut pe marele actor. „La filmul Vârsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat in seamă”.

Florin Piersic a avut parte de o viață amoroasă zbuciumată
Florin Piersic a avut parte de o viață amoroasă zbuciumată

De ce a divorțat Anna Szeles de Florin Piersic

Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti.

Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când in când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Si el, si părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: Esti o fată deșteaptă. Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar”  , a povestit Anna Szeles, fosta soție a Maestrului Florin Piersic. Marele actor a mai fost căsătorit cu Tatiana Iekel, de care a divorțat în 1974.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×