Cine este și cum arată soția lui Florin Piersic. Îi stă alături de 33 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 20:09
Cine este și cum arată soția lui Florin Piersic. Îi stă alături de 33 de ani GALERIE FOTO
Cine este și cum arată soția actuală a lui Florin Piersic?

Florin Piersic a rămas cunoscut ca fiind un bărbat extrem de șarmant, drept dovadă numeroasele idile cu unele dintre cele mai frumose femei. Marele actor a iubit multe doamne, însă, doar 3 din ele l-au făcut să facă pasul cel mare. A 3-a oară a fost cu noroc pentru artist, astfel că a rămas alături de Anna Torok timp de 33 de ani. Cei doi au o poveste emoționantă de dragoste! Iată cum s-au cunoscut și cum a reușit Florin Piersic să-i cucerească inima!

Cum arată soția lui Florin Piersic?

După după căsnicii eșuate alături de Tatiana Iekel şi Anna Szeles, Florin Piersic a avut norocul să o întâlnească pe Anna Torok, o contabilă alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au văzut într-un avion, în anul 1986, de atunci au rămas împreună. La 33 de ani de la acel moment, cei doi se iubesc și își poartă același respect.

Anna Torok a prefrat îtotdeauna să fie discretă, astfel că nu a fost văzută atât de des alături de Florin Piersic la avenimente publice. ”Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, spunea actorul într-un interviu cu revista AS.

Florin Piersic alături de soția sa, Anna Torok
Florin Piersic alături de soția sa, Anna Torok

Florin Piersic: „Am o vârstă fragedă”

„Este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele.

Văd că voi (n.r.: presa) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, a declarat Florin Piersic pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×