Florin Piersic, despre Carmen Iohannis: „Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să o văd, mă doare capul numai când mă uit”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 11:45
Florin Piersic, despre Carmen Iohannis: „Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să o văd, mă doare capul numai când mă uit” GALERIE FOTO
Florin Piersic, despre Carmen Iohannis, soția președintelui României. Ce părere are actorul despre aceasta?

Florin Piersic a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani, motiv pentru care a dat o petrecere mare unde și-a amuzat fanii și prietenii și a introdus în dicuții persoane importante precum și Carmen Iohannis. Marele actor a dat startul distracției, după un spectacol, iar mai apoi i-a făcut pe invitați să se destindă, povestindu-le vrute și nevrute de diverse personalități.

Desigur, cei care îl știu cât de puțin s-au așteptat să plece de la întâlnirea cu maestrul cu amintirile acestuia și gândurile ce domnesc în fiecare apariție a lui. Iată cum au decurs lucrurile!

Florin Piersic a vorbit despre Carmen Iohannis la petrecerea de 83 de ani

În cadrul petrecerii în cinstea unuia din cei mai mare actori ai teatrului românesc, Florin Piersic, s-au adus în scenă nenumărate povești. Una dintre acestea o aveau ca personaj principal pe soția președintelui României. “Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să o văd, mă doare capul numai când mă uit”, a spus acesta invitațiilor de la petrecere, încercând să dea startul la distracție cu o poveste, așa cum îi este caracteristic.

florin piersic
florin piersic

Cu ocazia sărbătoririi maestrului, mulți admiratori i-au atribuit cele mai frumoase cuvinte și gânduri despre evoluția sa în teatru, dar și despre frumusețea sa ca om.“Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan: “Este cel mai frumos cadou pe care l-a dăruit Dumnezeu poporului român”, a spus Emil Boc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×