Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 10:48
Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor GALERIE FOTO
Florin Piersic a împlinit 83 de ani. Actorul a avut 3 soții

Florin Piersici a împlinit 83 de ani, iar pe cât de bogat îi este palmaresul artistic, pe atât de numeros e și cel amoros. Îndrăgitul actor născut la Cluj a frânt numetoase inimi în tinerețe, însă de multă vreme trăiește o poveste de iubire alături de Anna Torok. Cu toate acestea, până la a-și găsi jumătatea, acesta a mai fost căsătorit cu Tatiana Iekel și Anna Széles. Însă, fiind cunoscut drept un mare crai, Piersic a avut, pe lângă relațiile stabile și numeroase idile.

Prima pe care a adus-o la altar, Tatiana Ielek, a fost cea care i-a furat inima, la Paris, unde a și debutat iubirea lor, în 1958. Astfel, după doi ani de amor, au hotărât să-și unească destinele. Mariajul a durat până în 1974, în urma relației lor rezultând Florin Piersic Jr.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Marele actor a avut 3 soții

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a declarat, la un moment dat, Tatiana despre Florin Piersic.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor
Tatiana Ielek, prima soție a actorului

După despățire, Florin a cunoscut-o pe actrița Otilia Barbath, chiar dacă idila s-a terminat prost, femeia prinzându-l pe actor cu Gabriela Vlad, o studentă la Teatru. Cei doi s-au iubit pe platourile de filmare, doar că și aceasta poveste s-a dovedit a fi pasageră. La scurtă vreme, nestatornicul actor a cunoscut-o pe Anna Széles, o suberbă actriță maghiară.

Celebrul actor și-a unit destinele cu Tatiana Ielek, Anna Széles și Anaa Torok

Florin Piersic s-a îndrăgostit în autobuz de ea, urmând ca în 1975 să o și ia de soție. În 1976 a venit pe lume rodul iubirii lor, Daniel.  În 1985 dragostea lor s-a stins, moment în care au decis să divorțeze, actrița mutându-se în Ungaria cu copil cu tot. De altfel, în perioada când încă era căsătorit cu actrița maghiară, Piersic a reluat, pentru o scurtă perioadă, relația cu Gabriela Vlad, până când aceasta s-a mutat în Israel.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor
Anna Szeles, actrița maghiară

De asemenea, în timpul căsătoriei cu Anna, Piersic nu a înșelat-o numai cu studenta, ci și cu Angela Similea. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe scenă, însă în viața reală au trăit o poveste de iubire interzisă. Actorul era căsătorit cu actrița maghiară, iar Angela era la a doua căsătorie.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor
Gabriela Vlad, studentă la Teatru

”Am fost fascinată de Florin Piersic”

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Széles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! Câte soții a avut, de fapt, marele actor
Angela Similea, alături de Florin Piersic

Adică eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a spus Angela Similea, la acel moment. Mai târziu, Florin Piersic a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Széles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×