Florin Piersic, mesaj pentru Mircea Badea și Oreste: ”Îl urmăresc pe dușmanul tău”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 09:08
Florin Piersic, mesaj pentru Mircea Badea și Oreste: ”Îl urmăresc pe dușmanul tău”
Florin Piersic a transmis un mesaj pentru Mircea Badea și Oreste Teodorescu

Florin Piersic a transmis un mesaj pentru Mircea Badea și Oreste. Mai exact, sâmbătă seară, actorul a fost sărbătorit de clujeni, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani, la cinematograful ce îi poartă numele. În primele rânduri, printre invitații de onoare, alături de mitropolitul ortodox al Clujului, de episcopul greco-catolic, președintele Academiei Române, primrul Clujului, alte personalități și oficialități locale, s-a numărat și Oreste Teodorescu.

Omul de televiziune a fost invitat de realizatorul TV Rareș Bogdan, cel care a și prezentat evenimentul ”omagial cultural-artistic” alături de Irina Margareta-Nistor. Cănd maestrul a ajuns pe scenă, a vorbit cu fiecare dintre ”invitații speciali” din primul rând, amintindu-și unele momente petrecute împreună cu ei, transmițându-le diverse mesaje și chiar făcând glume pe seama acestora.

Florin Piersic a transmis un mesaj pentru Mircea Badea și Oreste

Când a ajuns Rareș Bogdan, celebrul actor i-a spus: „Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea.” Mai mult, Florin Piersic a adăugat: „Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi.”

Florin Piersic, mesaj pentru Mircea Badea și Oreste: ”Îl urmăresc pe dușmanul tău”
Sâmbătă seară, actorul a fost sărbătorit de clujeni, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani, la cinematograful ce îi poartă numele

În cele din urmă, zâmbind, a precizat că:„Mă joc, bineînțeles, cu voi(…)Dar te țin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, i-a transmis actorul.

Suma alocată pentru eveniment: 130.000 lei

Cât despre eveniment, acesta a fost unul de-a dreptul deosebit, având momente de teatru, operă și folclor. În Hotărârea adoptată de consilierii locali cluj se arată: ”Având în vedere că artistul Florin Piersic împlineşte 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistc deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă şi folclor.”

Florin Piersic, mesaj pentru Mircea Badea și Oreste: ”Îl urmăresc pe dușmanul tău”
În primele rânduri, printre invitații de onoare s-a numărat și Oreste, invitat de Rareș Bogdan

Iar, din suma alocată pentru eveniment, 130.000 de lei, vor fi acoperite onorariile, masa invitaților, transportul și cazarea, 100.000 de lei, împreună cu sisteme de sonorizare, lumini, în valoare de 5.000 de lei, și recepție, 25.000 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×