Ipoteză uluitoare: Rareș Bogdan candidează la europarlamentare? Pentru ce partid

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 21:41
Ipoteză uluitoare: Rareș Bogdan candidează la europarlamentare? Pentru ce partid
Lovitură de teatru! Rareș Bogdan candidează la europarlamentae?!

Zvonuri incredibile circulă în presă! Acestea spun că Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare. Numele care au fost deja propuse de Ion Cristoriu pentru Bruxelles sunt: Adrian Sârbu, Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dan Andronic, Sandra Stoicescu, Marius Tucă, Robert Turcescu.

Totul a pornit de la jurnalistul Dan Andronic, ce s-a întreabat, retoric, dacă Rareș Bogdan ar putea ajunge la Bruxelles via PNL. De asemenea, acesta a mai pus în scenă ipoteza care spune că ar fi posibil, dacă zvonurile ar fi adevărate, ca partidul să fie ridicat de moderatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare? De unde au plecat zvonurile

Lovitură uimitoare! Există zvonuri în spațiul public ce spun că Rareș Bogdan candidează la alegerile parlamentare. Dan Andronic s-a întrebat dacă moderatorul are șanse să ajungă la Bruxelles, iar, dacă ar face-o, ar ridica mult partidul în cauză„Dacă ar intra în politică, eu le-aş susţine. De ce ar eşua ele acolo unde un Dan Diaconescu a avut un imens succes?”, a scris pe blogul său jurnalistul. Se anunță că alegerile europarlamentare vor veni cu multe surprize la bord. De altfel, partidele caută în componența lor jurnaliști de notorietate pe care să îi situeze pe poziții cât mai fruntașe. Această strategie va aduce multe voturi pentru ele.

Rareș Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare?
Rareș Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare?

Alte zvonuri au adus-o pe Sandra Stoicescu în discuție. Acestea spun că iubita prezentatoare ar putea candida din partea Partidului Social Democrat. Moderatoarea a infirmat orice poveste și informație apărută despre candidatura la alegerile europarlamentare. „Am o presimţire: Rareş Bogdan va candida la europarlamentare pe lista PNL. În locul lui Crin Antonescu. Dacă se va întâmpla cum vă va schimba percepţia asupra PNL?”, a mai scris Dan Andronic în postarea sa de pe un site de socializare. Afirmațiile făcute de jurnalist au tulburat apele lieralilor destul de mult.

 Rareș Bogdan, Florin Piersic și Oreste Teodorescu
Rareș Bogdan, Florin Piersic și Oreste Teodorescu

Rareș Bogdan pare că lsă lucrurile să își urmeze cursul firesc, astfel că de ziua maestrului Florin Piersic a fost prezent cu toată dispoziția bună. ”E Ziua lui “Harap Alb”! La Mulți Ani, Florin Piersic!”, i-a urat moderatorul lui Florin Piersic. De asemenea, i-a mulțumit pentru ideea de a-l invita pe Oreste la petrecere. „Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea. Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi. Mă joc, bineînţeles, cu voi. Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×