Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi la Realitatea TV: Nu-mi vine să cred că voi trăi astfel

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 17:21
Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi la Realitatea TV: Nu-mi vine să cred că voi trăi astfel
Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi, la Realitatea TV

Postul Realitatea TV a fost sancționat de CNA,marți, cu suspendarea emisiei timp de 10 minute și o amendă de 15.000 de lei. În acel moment, prezentatorul emisiunii ”Jocuri de putere” a intervenit telefonic la postul de știri spunându-și punctul de vedere. ”Faptul că împotriva Realității TV s-a dictat o astfel de sancțiune, care este una extrem, extrem de gravă: suspendarea emisiei pentru un post de știri care poate duce la încă o suspendare, iar la a treia se ridică licența, este o chestiune extrem de gravă pentru libertatea presei.

Voi discuta cu conducerea postului, cu colegii mei, și vom sesiza ambasadele, Comisia Europeană. Am sesizat ONU, iar inspectorii ONU se află în România”, a mărturisit Rareș Bogdan, marți după amiază. ”Ridicarea de licență este un vot clar și asumat, este un vot dat din cauza transmisiilor pe care le-a făcut Realitatea Tv despre 10 august. Mi s-a spus directNu ar fi trebuit să faceți asta’.

Rareș Bogdan a izbucnit în calrimi la Realitatea TV

Am plecat de acolo convins fiind că oamenii au înțeles demersul nostru și că vor acționa în consecință. Nici nu s-a pus problema, cât am fost eu prezent în sală, despre suspendarea licenței. Au vorbit strict despre amendă. Dacă sunt derapaje verbale sunt de acord să ni le asumăm. A fost tensiunea momentului, dar ni le asumăm.

Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi la Realitatea TV: Nu-mi vine să cred că voi trăi astfel
Postul Realitatea TV a fost sancționat de CNA,marți, cu suspendarea emisiei timp de 10 minute și o amendă de 15.000 de lei

Faptul că au propus suspendare emisiei este un prim pas spre închiderea Realității Tv. Pentru că așa s-a procedat și cu OTV, și în Ungaria, Venezuela, Rusia”, a completat prezentatorul de televiziune. ”Astăzi ni s-a întâmplat nouă, mâine vor fi arestați probabil reprezentanți ai opoziției când vor încerca să intre în televiziune, așa cum s-a întâmplat în Ungaria.

Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi la Realitatea TV: Nu-mi vine să cred că voi trăi astfel
Prezentatorul emisiunii ”Jocuri de putere” a intervenit telefonic la postul de știri spunându-și punctul de vedere

Poimâine vor fi închise site-uri, iar peste trei săptămâni, foarte probabil, dacă mergem în ritmul ăsta, va fi restricționat internetul. Aici vrem noi să ajungem? Vă spun sincer, am lacrimi în ochi de tristețe, de supărare pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că voi trăi astfel de momente la 30 de ani de la Revoluție”, a încheiat, cu vocea tremurând, Rareș Bogdan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×