Laura Nureldin pleacă de la Antena 3! „Vreau ca asta să fie activitatea mea principală”

Ana Ioana   
în Stiri mondene
14/08/2018, 19:10
Laura Nureldin pleacă de la Antena 3! „Vreau ca asta să fie activitatea mea principală” GALERIE FOTO
Laura Nureldin pleacă de la Antena 3!"Vreau ca asta să fie activitatea mea principală"

Laura Nureldin pleacă de la Antena 3. Jurnalista și scriitoarea Laura Nureldin a explicat, pentru DC News, motivele pentru care a ales să plece de la Antena 3, dar și ce va face în continuare. Aceasta susține că a obosit psihic să vadă în fiecare zi un război între românii care sunt în fața televizorului și cei care sunt invitați în studiouri. Laura Nureldin a afirmat că nu pleacă la altă televiziune, ci se va concentra pe pasiunea ei de a scrie.

Citește și: Șofer tras pe dreapta de polițiști pentru un simplu tricolor! Explicațiile polițistului s-au viralizat!

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a plâns că a rămas fără emisiune. Modelul crede că i s-a făcut o nedreptate

Laura Nureldin pleacă de la Antena 3! „Vreau ca asta să fie activitatea mea principală”

Jurnalista și scriitoarea a ales să părăsească Antena 3 din cauza războaielor dintre români. Aceasta a obosit psihic de presiunea „războiului ăsta inchipuit, cu victime reale”.

”Mă gândesc uneori că oamenii care lucrează în televiziuni de știri ar trebui să se poată pensiona anticipat, ca luptătorii din trupele speciale. Pentru că regimul de viață e același. Sărbătorile, nopțile, weekendurile, toate sunt doar niște intervale pe un chart de rating. Știi că e morning, access, prime time sau noapte după orele dintr-un excel. Dacă sună telefonul, te ridici de oriunde și pleci„ și-a justificat prezentatoarea decizia de părăsire a postului”, a declarat fosta prezentatoare

„Am obosit rău. Psihic, nu altfel. Parcă, mai mult decât oamenii de la televizor, s-au antagonizat oamenii din fața lui. Știi ce a scris cineva pe Facebook? Că Sabina (Sabina Iosub) și cu mine ar trebui să fim concediate pentru că „nu mai respectăm linia”. Stai așa. Ce? Nu suntem soldați. Tocmai, respectăm linia echilibrului. Asta, în vreme ce alții ne acuză că, dimpotrivă, suntem prea în partea „ailaltă”. Eu mă retrag din războiul ăsta inchipuit, cu victime reale”, a spus Laura.

Fosta prezentatoare a explicat că și-a lăsat o fâșie de de suflet în toate redacțiile în care a lucrat. Toți cu care a împărțit cafele, râsete sau bucăți de viață sunt familia ei.
”Pe 26 august 2018, o să vă zic pentru ultima dată ”Știrile se încheie aici. Sunt Laura Nureldin. Vă mulțumesc„ și-a încheiat declarația vedeta Antena 3.

Laura Nureldin, după 16 ani în domeniu, nu va pleca la altă televiziune, se va axa pe pasiunea ei de a scrie. Aceasta deja este autoarea a 3 cărți. „Mai departe vreau să scriu în continuare, dar mai aplicat, să continuu să și traduc, dar mai mult. Vreau ca asta să fie activitatea mea principală”, a adăugat Nureldin.

Va rămâne scriitoare

Laura Nureldin (39 de ani) e cunoscută mai ales ca prezentatoare de știri (practică această meserie din anul 2002). Dar ea e mult mai mult de atât. În primul rând, e scriitoare. A publicat (la editura Herg Benet) patru romane. Fantasy. Adolescenții și tinerii sunt înnebuniți după cărțile sale. Laura își scrie cărțile direct în engleză și tot ea le traduce în română.

Aceasta este născută la Iași, unde mama sa a fost profesoară de limba engleză la universitate. Tatăl scriitoarei este suedez, dar a ieșit la iveală când aceasta avea 35 de ani.Bunica Laurei a fost profesoară de limba română iar toate acestea au lăsat urme în copilăria Laure, aceasta s-a îndrăgostit de scris.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×