Laura Lavric vrea să-şi oblige sora să-i plătească 10.000 de euro! Care e motivul

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 20:01
Laura Lavric vrea să-şi oblige sora să-i plătească 10.000 de euro! Care e motivul GALERIE FOTO
Laura Lavric vrea sa o faca sa plateasca pe sora ei, care a jignit-o

Laura Lavric nu uită și nu iartă! Celebra interpretă de muzică populară a dat de urma surorii sale, pe care vrea acum s-o execute silit pentru suma de 10 mii de euro, atât cât a stabilit instanța că trebuie să plătească femeia pentru jignirile aduse surorii sale, în presa din România!

Interpreta a aflat o adresă a surorii ei, Ecaterina Traian, stabilită în prezent în Canada, și a anunțat instanța pentru a-i comunica hotărârea din martie 2018, conform căreia aceasta trebuie să-i plătească daune morale de 10.000 euro.

Laura Lavric, acuzată de prostituție de propria ei soră

Acum, celebra interpretă de muzică populară vrea să găsească un executor internațional pentru a duce la îndeplinire decizia instanței din România, în cazul în care sora ei refuză să plătească. Instanța a trimis către interpretă decizia oficială pe baza căreia Lavric poate trece la executare.

”Admite cererea. Dispune recomunicarea hotărârii către reclamantă la domiciliul indicat în cererea de recomunicare. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată într-o minută a ședinței din decembrie de la Tribunalul București.

Laura Lavric are de recuperat 10 mii de euro de la sora ei

”Probabil că o să am nevoie de un executor internațional. Și am să găsesc, eu sunt o femeie care știe să le rezolve pe toate. Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate așa jigniri”, a declarat Laura Lavric pentru cancan.ro.

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei, Ecaterina Traian, este unul foarte vechi. Disputa dintre cele două a început de la o moștenire și a degenerat în jigniri foarte grave făcute la un post de televiziune din România. Printre acuzele Ecaterinei, pe care aceasta însă nu a putut să le probeze în fața judecătorilor, a fost că Laura Lavric s-ar fi prostituat și ar fi avut probleme serioase cu alcool-ul, în perioada în care a locuit în Statele Unite ale Americii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×