Laura Lavric, război în instanță cu propria soră! Câți bani a câștigat doamna muzicii populare românești în urma procesului

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 17:24
Laura Lavric, război în instanță cu propria soră! Câți bani a câștigat doamna muzicii populare românești în urma procesului
Laura Lavric, în scandal cu sora sa din cauza banilor. Sursa foto: click.ro

Se spune că legătura dintre cele două surori este mai puternică decât oricare alta posibilă pe acest Pământ, însă uneori pot apărea neînțelegeri imposibil de lămurit. Ne-o demonstrează cu prisosință Laura Lavric și sora sa, care s-au transformat cu timpul în cele mai mari rivale. Totul a început în 2013, când cele două și-au aruncat vorbe grele în diverse emisiuni televizate, iar de atunci au mutat „războiul” prin tribunale.

Câți bani a câștigat Laura Lavric în urma proceselor cu sora sa

Vă vine sau nu să credeți, scandalul este departe de a se fi încheiat, pentru că îndrăgita interpretă de muzică populară are de gând să-și dea sora în urmărire generală cu gândul de a-și recupera banii care i se cuvin.

Inițial, a cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă judecătorii au stabilit că trebuie să primească doar 10.000, sumă care Laurei Lavric i se pare inacceptabil de mică, având în vedere acuzațiile pe care i le aduce Ecaterinei.

Întrucât aceasta locuiește în Canada, nu a putut fi executată silit, astfel că solista s-a văzut nevoită să apeleze la serviciile unui avocat. Chiar dacă a iertat-o între timp, preferă să nu păstreze legătura, pentru că, potrivit spuselor sale, „este un om periculos”.

Ce spunea Laura Lavric despre sora sa

Am iertat-o, dar n-am uitat și în viața mea nu-mi mai trebuie pentru că este un om periculos. Acum caută împăcare, dar nu. Ca să faci în așa hal, să ștergi pe jos cu sora ta.

Mi-a terfelit atâția ani de muncă, și vorbele grele pe care a putut să le spună. Ca dovadă că aveam dreptate, am câștigat procesul.

Să fie sănătoasă și să nu mă mai considere niciodată sora ei. Niciodată! Așa soră nu poate fi!”, a declarat Laura Lavric.

Neînțelegerile dintre cele două surori datează încă din copilărie, interpreta de muzică populară dezvăluind în urmă cu ceva timp că sora ei o invidia, pe motiv că era mai talentată și i se acorda mai multă atenție. Războiul a luat, însă, amploare în momentul în care solista a făcut succesiunea după mamă.

Atunci, sora a acuzat-o că a făcut tot posibilul să o văduvească de moștenirea care i s-ar fi cuvenit. Scandalul dintre cele două surori a fost intens mediatizat la vremea respectivă, pe toate canalele media. Ulterior, au ajuns în instanță, unde Laura Lavric a avut câștig de cauză, însă nu așa cum și-ar fi dorit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×