Laura Bretan, pregătită de semifinala Eurovision 2019! Ce obicei are înainte de a urca pe scenă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 13:56
Laura Bretan, pregătită de semifinala Eurovision 2019! Ce obicei are înainte de a urca pe scenă GALERIE FOTO
Laura Bretan vrea sa reprezinte Romania la Eurovision

Lura Bretan, adolescenta care a participat la concursul „America’s Got Talent” și care a câștigat sezonul șase al show-ului de divertisment „Românii au talent”, vrea mai mult! Fata născută în Statele Unite ale Americii vrea acum să reprezinte România la Eurovision, mai ales că și-a luart recent cetățenia română.

Tânăra s-a decis în ultimul moment să se înscrie în cursa pentru Eurovision, deoarece piesa a venit foarte târziu, după cum a declarat pentru libertatea.ro. A doua semifinală Eurovision România va fi transmisă live la TVR, duminică, 10 februarie, la ora 21:00.

Laura Bretan adoră mâncarea românească

S-a apucat să cânte la 4 ani, de când mama sa a înscris-o înb corul bisericii. ”De la 4 ani cânt. Sper că le-a plăcut oamenilor ce au auzit. Am primit multe complimente frumoase. Mama a văzut că îmi place să cânt și m-a dat la cor și la lecții de pian”, a declarat Laura Bretan. Tânăra ar vrea să-și continue studiile muzicale la faimoasa școală de arte din America Juilliard.

Deși s-a născut în America, Laura Bretan spune că se simte acasă și în România, chiar dacă stă la hotel de câte ori vine în București, deoarece nu are rude în Capitală. Mai mult, Laura adoră mâncarea românească. ”Îmi place mult salata de vinete, dar și sarmalele și ardeiul umplut. Mama a păstrat tradițiile românești în casă. Vorbim și mâncăm românește”, a mai mărturisit adolescenta.

Pentru Eurovision, mama și managerul Laurei Bretan aranjase cu un cunoscut designer vestimentar să îi facă o rochie, însă acesta nu a mai avut timp, deoarece totul s-a petrecut foarte repede. Pentru concurs și-a adus însă o rochie din Statele Unite ale Americii. Adolescenta a spus că are și un ritual, înainte de a intra pe scenă. ”Înainte să intru pe scena, mă rog, îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate oportunitățile pe care mi le-a dat și îi cer să vină să cânte cu mine pe scenă”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×