Cum arată acum Laura Bretan, fosta câştigătoare de la „Românii au Talent”! E INCREDIBIL pe ce a cheltuit cei 120.000 de euro

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/06/2017, 21:11
Cum arată acum Laura Bretan, fosta câştigătoare de la „Românii au Talent”! E INCREDIBIL pe ce a cheltuit cei 120.000 de euro GALERIE FOTO

Laura Bretan a dat lovitura anul trecut, când a câştigat finala „Românii au Talent”. De atunci, viaţa ei s-a schimbat radical, tânăra cântăreaţă trăind acum ca o adevărată prinţesă.

Ce-i drept, au existat anumite probleme în ceea ce priveşte banii, compatrioata noastră stabilită în Statele Unite susţinând, iniţial, că nu a primit niciun eurocent din marele premiu de 120.000 de euro. „Cu toate că am câştigat primul loc, încă nu am văzut nici un ban din premiu„, spunea Laura în august 2016.

Din fericire, totul s-a demonstrat a fi doar o chestiune de timp, adolescenta primind în cele din euro fabulosul premiu. Iar banii deja s-au dus, asta pentru că, miloasă din fire, Laura a donat cea mai mare parte din marele premiu în scop caritabil, unor asociaţii care oferă ajutor orfanilor şi persoanelor fără adăpost, o premieră în istoria show-ului „Românii au Talent”. Din ce a rămas, a făcut cadou familiei o vacanţă de vis, în Canada, şi şi-a cumpărat îmbrăcăminte, câteva poşete şi un telefon de ultimă generaţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×