Las Fierbinți, start joc la sezonul 17! Marți, primul episod, la PRO TV

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 14:39
Las Fierbinți, start joc la sezonul 17! Marți, primul episod, la PRO TV GALERIE FOTO
Las fierbinți începe săptămâna viitoare la PRO TV. Sursa foto - facebook

Las Fierbinți spune start joc sezonului 17! Serialul revine la Pro TV săptămâna viitoare cu un nou sezon care va fi difuzat în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30.

Las Fierbinți, start joc la sezonul 17!

Așadar, viaţa în poate cel mai cunoscut sat din România continuă pentru Bobiţă, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel și toți cei care au scris istorie în lumea serialelor realizate în România.

„De-abia aştept să urmăriţi noul sezon. Multe nu se pot spune şi nu se pot dezvălui, însă cu siguranţă veţi râde la fel de mult şi la acest nou sezon.

Marți, primul episod, la PRO TV

Situaţii inedite, replici spumoase şi multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinţi. Sper să nu vă dezamăgim şi ne bucurăm să ne ştim vizionaţi şi de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina.

Şi în anul 2019, „Las Fierbinţi” a fost cel mai urmărit serial din România. Producţia a fost lider de audienţă şi a înregistrat o medie de 11 puncte de rating şi 29.6% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

În tot acest timp, televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.3 puncte de rating şi 17% share. La nivel naţional, peste 2,2 milioane de telespectatori au urmărit serialul de comedie.

Cum vor face față personajele principale ale serialului unor noi povești de dragoste, depresiei sau dacă vor putea să câștige mai mulți bani, așa cum visează de mulți ani, vedem în cel de-al 17-lea sezon.

„Telespectatorii să se aştepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, spunea Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano în urmă cu ceva timp.

De-a lungul timpului, serialul a scris istorie în România și personajele gândite au devenit adevărați eroi. Zeci de replici au fost copiate și folosite în viața de zi cu zi de oameni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×