Firicel din Las Fierbinți, schimbare de look! Și-a ras mustața. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/01/2020, 14:15
Firicel din Las Fierbinți, schimbare de look! Și-a ras mustața. FOTO GALERIE FOTO
Cuzin Toma, schimbare de look în timpul pauzei de filmări de la serialul Las Fierbinți. Sursa foto: Facebook.com

Firicel, pe numele adevărat Cuzin Toma, își schimbă înfățișarea la fiecare început de an. Serialul mult iubit de la Pro TV a luat pauză de la filmări timp de 2 luni, iar actorul a profitat de asta pentru a face o schimbare de look. 

Cuzin Toma, actorul din Las Fierbinți, a renunțat la mustață

Firicel, actorul din serialul „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV, a renunțat la mustață și nu-și mai ascunde pletele crețe sub pălărie. Decizia a fost luată după ce serialul a intrat în vacanță, iar Cuzin Toma a profitat de acest lucru pentru a da jos barba și mustața. VEZI FOTO

„Părul creț și fără barbă. L-am dat puțin la o parte pe Firicel. Am zis: ia două luni pauză! Este singura perioadă când pot să mă bărbieresc cum vreau eu. Mi-e dor și mie să mă bărbieresc din când în când”, a spus actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță, informează protv.ro.

Actorul din Las Fierbinți, probleme cu drogurile

Cuzin Toma nu a avut o viață tocmai liniștită și a fost implicat în mai multe ”scandaluri”. Actorul din celebrul serial de la Pro TV, Firicel, a fost prins de două ori cu marijuana și a fost evacuat cu Poliția din sediul Credidam.

Și pentru că viața bate filmul actorul a fost executat de bancă și a acumulat numeroase datorii la întreținere. Actorul în vârstă de 42 de ani a reușit să treacă peste toate, iar rolurile sale pot fi asemănate foarte ușor cu realitatea din viața sa.

Firicel și planurile sale de viitor legat de carieră

Cuzin Toma are planuri mari pentru anul acesta. Actorul și-a propus să aibă mai multă grijă de sănătatea sa și să înceapă o serie de proiecte noi. Unul dintre planurile lui Firicel este inaugurarea unui festival de film în comuna sa natală, Peștișani, județul Gorj.

Totodată, actorul a fost numit și cetățean de onoare la Peștișani și nu refuză nicio invitație de-a municipalității. Cuzin vrea să le ofere tinerilor de la țară filme de artă pentru că din păcate aceștia nu au acces la cultură.

În plus, în afara de serial, actorul mai joacă și în câteva piese de teatru. Cuzin Toma poate fi văzut pe scena Teatrului Mic din București în piesa „Vinovat. Nevinovat”. Spectacolele vor avea loc în datele de 25 și 26 ianuarie, de la ora 19:00.

Actorul român a mai jucat și în filme și seriale precum: Aferim, Comoara, Moromeții 2, În pronunțare, Cele ce plutesc, București non stop, Câinele Japonez, Apele tac, Vaca finlandeză, Dispozitiv 0068, Ursul, Despre oameni și melci, Domnișoara Christina, Supraviețuitorul, Francesca, Nașa, Tertium non datur, Sinucide-mă sau Fabulosul destin al lui Cuzin Toma. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×