Firicel din Las Fierbinți, cetățean de onoare în comuna natală. De unde este actorul Cuzin Toma

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/06/2019, 15:04
Firicel din Las Fierbinți, cetățean de onoare în comuna natală. De unde este actorul Cuzin Toma
Firicel din Las Fierbinți, actorul Cuzin Toma, cetățean de onoare în locul de baștină. Sursa foto: Click!

Cuzin Toma, cunoscut de toți românii pentru rolul lui Firicel în serialul Las Fierbinți, a devenit cetățean de onoare al satului în care s-a născut. Actorul se trage din Peștișani, un sat din județul Gorj și este mândru de titulatura pe care a primit-o. Atât de mândru încât a postat pe pagina sa de Facebook diploma primită de la primarul din Peștișani.

Cuzin Toma a făcut un festival de film la țară

Toma a mulțumit primăriei pentru că l-a făcut cetățean de onoare al locului de baștină prin versuri: „Zvonurile fură reale. Mă făcură Cetățean de Onoare!”, a scris olteanul la fotografia postată. Cuzin este apreciat pentru lansarea unei idei noi în România. Și-a făcut un festival pentru care a primit numeroase aprecieri intitulat Festivalul Filmului în Sat.

Actorul îi așteaptă pe săteni în Nucet, comuna Peștișani la proiecția filmului „Comoara” duminică, 30 iunie. Intrarea la festival va fi liberă, la fel ca data trecută, când ideea lui Firicel din Las Fierbinți s-a dovedit a fi una de succes, căci au participat peste 2.000 de persoane. Prin aceste evenimente, Firicel vrea să adune din nou lumea de la țară la un loc, iar cultura este întotdeauna o carte câștigătoare pentru asta.

Las Fierbinți este unul din cele mai de succes seriale de comedie din România. Sursa foto: Click!

De unde sunt ceilalți protagoniști ai serialului Las Fierbinți?

„M-am întors acasă, am redescoperit lumea de acolo și m-am gândit: ce-ar fi să mă întorc eu cu toată munca mea și să le arăt și lor ce am făcut și pe unde am umblat? Așa s-a născut ideea Filmului în Sat”, a declarat Cuzin Toma pentru libertatea.ro.

De unde se trag, însă, ceilalți actori din serialul de la PRO TV? Cel care îl interpretează pe Giani, actorul Constantin Diță este din București, iar interpreta Gianinei, actrița Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova în Capitală pentru a-și îndeplini visul de a juca alături de nume mari din lumea artistică. Și Bobonete, alias Bobiță, este tot din Craiova. Cea care o interpretează pe amuzanta Aspirina, Mirela Oprișor, este originară din Brașov.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×