Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 2

Alex Năstase   
în Stiri mondene
17/09/2019, 19:30
Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 2 GALERIE FOTO
Las Fierbinți a avut un debut de sezon ca în povești. Sursa foto - facebook

Las Fierbinți a spus start joc pentru sezonul 16 și acum programează episodul 2. Totul se întâmplă Live Stream Online pe Pro TV și FANATIK îți spune exact ce trebuie să faci ca să vezi show-ul. Mai întâi de toate trebuie să știi că episodul se difuzează astăzi, 17 septembrie, de la ora 20.30. Va fi ca de obicei o adevărată nebunie pentru că blamat sau adulat, serialul și-a creat un nume pe scena divertismentului din România. VEZI EPISODUL 2 AICI

Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV

A devenit între timp unul din cele mai longevive seriale de comedie având în spate nu mai puțin de 15 alte sezoane. De altfel, primul episod din noul sezon a fost unul fenomenal care a atras în fața televizoarelor milioane de români. Nu este o noutate acest lucru, aventurile personajelor din Las Fierbinți fiind întotdeauna pe gustul telespectatorilor. Și în episodul 2, show-ul continuă în comuna Fierbinți, acolo unde Bobiță se ocupă din nou de micile învârteli de zi cu zi.

Îi are ca aliați, mai bine sau mai prost instruiți, pe toți ceilalți. Telespectatorii vor trece prin noi momente suprarealiste alături de Celentano, Firicel, Giani și Aspirina, câteva dintre personajele-cheie ale sitcomului. „Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a declarat Adrian Văncică, interpretul lui Celentano în serial

Las Fierbinți Live Stream Online pe Pro TV. Las Fierbinți
Personajele din Las Fierbinți te așteaptă și în această seară cu noi aventuri. Sursa foto – facebook

Las Fierbinți, Sezonul 16, episodul 2

Vă readucem aminte că finalul sezonului 15 a avut o audiență pe măsura întregului an, semn că Las Fierbinți a devenit un adevărat fenomen. 2,3 milioane de români au văzut ultimul episod, în condițiile în care peste 3 milioane s-au aflat în fața televizoarelor pentru debutul rundei cu numărul 16. „Mulțumesc în numele echipei publicului atât de numeros. Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenție asupra a ceea ce facem.

Ne flatează și ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simțim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinți, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând”, a declarat regizorul Dragoș Buliga văzând succesul uluitor al producției după atâția ani.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×