Cu ce mașină merge Mihai Bobonete la filmările serialului Las Fierbinți. Are 480 de cai putere

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 16:23
Cu ce mașină merge Mihai Bobonete la filmările serialului Las Fierbinți. Are 480 de cai putere
Mașina lui Bobonete, un Ford Mustang, valorează 35.000 de euro. Sursa foto: antena3.ro

Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Mihai Bobonete, nu merge cu orice mașină pe platourile de filmare. Interpretul celui mai simpatic personaj din Las Fierbinți conduce un autoturism de 480 de cai putere, mai exact, un Ford Mustang. Actorul a fost surprins zilele trecute de reporterii de la Click la volanul bolidului său.

Mașina lui Bobonete are un preț de pornire de la 35.000 de euro

Bobonete și-a achiziționat mașina sport de curând. Prețul de pornire al mașinii pe care actorul o conduce, cu care ajunge zi de zi pe platourile de filmare din satul Fierbinți pornește de la 35.000 de euro cu TVA inclus. Modelul este unul EcoBoost de 2,3 litri și e prevăzut cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Jurnaliștii de la Click l-au surprins pe Bobonete cu Mustangul vișiniu zilele trecute vopsit în culorile Universității Craiova, echipa preferată a actorului de la PRO TV.

mașină Bobonete
Așa arată mașina pe care o conduce Bobonete. Sursa foto: click.ro

Actorul a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală dificilă

Actorul a trecut nu de mult printr-o operație complicată la un spital privat din București. Costul intervenției s-a ridicat undeva la 6.000 de lei, scrie cancan.ro. Actorul suferise un pneumotorax masiv, adică o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic. Pentru ca presa să nu speculeze prea mult despre starea sa de sănătate, Bobonete a oferit detalii despre experiența medicală prin care a trecut.

„Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineaţa şi nu mai simţeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simţeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură şi ieri, la 24 de ore de la intervenţie, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine, dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină. (…) Scuze dacă v-am deranjat, ce aş vrea să reţineţi este că viaţa e minunată şi că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca”, a scris Bobonete după operație, scrie adevărul.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×