Cine este soțul Mirelei Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți. Cei doi au o fetiță de 9 ani

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/08/2019, 16:12
Cine este soțul Mirelei Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți. Cei doi au o fetiță de 9 ani GALERIE FOTO
Cine este soțul Mirelei Oprișor Aspirina din Las Fierbinți

Cine este soțul Mirelei Oprișor, cea care dă viață personajului Aspirina din serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro Tv? Ei bine, cei doi au fost colegi de facultate, s-au căsătorit, iar acum sunt colegi de serviciu! Mirela Oprișor și actorul Mimi Brănescu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Las Fierbinți. Cum se descurcă cei doi, actrița a vorbit deschis într-un interviu recent.

Cine este soțul Mirelei Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem. Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine. (…) Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie.

Cine este soțul Mirelei Oprișor Aspirina din Las Fierbinți
Cine este soțul Mirelei Oprișor Aspirina din Las Fierbinți

Cei doi au o fetiță în vârstă de 9 ani

Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva. De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!” – a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×