Gianina din Las Fierbinți, selectată la Vocea României! Ce se întâmplă în serialul de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 17:01
Gianina din Las Fierbinți, selectată la Vocea României! Ce se întâmplă în serialul de la PRO TV GALERIE FOTO
Gianina din Las Fierbinți, selectată la Vocea României!

Gianina din Las Fierbinți, serialul de comedie de la PRO TV, este selectată la Vocea României! scenarul comic merge mai departe și cum altfel fără ca toate întâmplările din micul sat din Muntenia să fie implicată. Fata care nu e interesată de evenimentele din sat, bleagă și plină de ea, crede că poate ajunge model lucrând constant la cum arată, nu îi place viața la țară și dorește ca în viitorul apropiat să se mute în Capitală.

Gianina din Las Fierbinți va fi selectată la Vocea României

Până să ajungă model însă, episodul 16 din sezonul 15 al serialului, difuzat marți, 5 martie, îi duce viața prin alte locuri…în aparență. Frumușica din Fierbinți este mințită de prietena sa, Aspirina, că a fost selecționată la Vocea României. Încântată nevoie mare, fiind și prostuță din fire, prinde gălușca și zburdă de fericire. Dar să vedem ce se va întâmpla când aceasta va afla că totul a fost doar o glumă.

În data de 1 Martie, ”Las Fierbinți” a împlinit 7 ani de la debut. Plini de umor, actorii dau culoare comediei ce a detronat aproape toate producțiile de televiziune rivale. De-a lungul vremii, distribuția a suferit câteva modificări.

Gianina din Las Fierbinți, selectată la Vocea României! Ce se întâmplă în serialul de la PRO TV
Frumușica din Fierbinți este mințită de prietena sa că va ajunge la Vocea României

Las Fierbinți- nou episod, marți, 5 martie 2019

Unii au plecat, alții au revenit, cert e că amuzamentul scenariului nu s-a schimbat, iar comicul de situație abundent prezent în serial dă dependență. Primul episod a apărut pe micile ecrane în anul 2012. Acesta este produs de Dragoș Buliga și Adrian Bondea, după un scenariu de Mimi Brănescu. Serialul a ajuns deja la 15 sezoane și continuă să descrețească frunțile românilor.

În seara de marți, 5 martie 2019, personajele vor avea parte de noi aventuri. Ca de fiecare dată vom regăsi ceartă în familia lui Firicel, pentru că el pleacă la bar și lasă copiii nemâncați, însă, când vine vorba despre iubire, situația se schimbă. Oamenii se iubesc mult și la sat, iar de această dată cel care vrea cu ardoare să iubească este Robi, polițistul satului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×