Las Fierbinți, cifre-record joi, 21 februarie! Ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 09:15
Las Fierbinți, cifre-record joi, 21 februarie! Ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV GALERIE FOTO
Las Fierbiți, cifre record joi, 21 februarie. Ferma a ținut departe concurența!

Joi, 21 februarie 2019, PRO TV a fost și de trei ori peste concurență. Postul de televiziune a dominat audiențele cu formula Las Fierbinți-Ferma. Serialul a avut cifre-record, adunând aproximativ 2,9 milioane de telespectatori la nivel național și o cotă de piață de 30%.

Reality-show-ul a avut cele mai bune cifre din acest sezon, iar concurența nu a avut decât să stea departe, căci PRO TV a avut cifre și de trei ori mai mari decât Kanal D și Antena 1. În plus, la orașe, Antena 1 a fost pe patru pe intervalul Fermei.

Las Fierbinți, cifre-record joi, 21 februarie. Ferma de la PRO TV a ținut departe concurența

Potrivit paginademedia.ro, pe intervalul Las Fierbinți, 20:30- 21:25, serialul a făcut ca 30% din publicul din toată țara să-și deschidă televizorul. Mai clar, aproape 2,9 milioane de persoane din România a fost, în medie, în fiecare minut pe PRO TV. La 20:58, minutul de maximă audiență, serialul de comedie a avut 3,2 milioane de telespectatori. Acesta a avut cifrfe duble comparativ cu Kanal D care difuza în același timp serialul turcesc ”Povestea noastră”.

Las Fierbinți, cifre-record joi, 21 februarie! Ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV
Postul de televiziune a dominat audiențele cu formula Las Fierbinți-Ferma

Față de Antena 1, distanța a fost și mai mare, ajungând la o diferență de patru ori sub PRO TV. Antena 1 a avut, pe interval, aproape 600.000 de telespectatori, media, cu filmul Hulk. De altfel, și pe urban lucrurile au stat bine, căci serialul a adunat 1,4 milioane de telespectatori, mai mult decât dublul față de Kanal D și triplu comparativ cu Antena 1.

Las Fierbinți, cifre-record joi, 21 februarie! Ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV
Ferma, cele mai bune cifre din sezonul acesta și a adunat peste 1,6 milioane de telespectatori în întreaga țară

Pe public comercial, Las Fierbinți a adunat o medie de peste 610.000 de telespectatori, cu vârste cuprintre între 18 și 49 de ani. Noua denumite a show-ului Ferma se pare că a adus noroc, căci emisiunea a cărei gazdă este Mihaela Rădulescu a avut în ediția de joi cele mai bune cifre din sezonul acesta și a adunat peste 1,6 milioane de telespectatori în întreaga țară. PRO TV s-a distanțat cel mai bine de concurență. Pe publicul comercial, Ferma a avut 440.000 de telespectatori și o cotă de piață de 30%, în timp ce, pe același interval, Antena 1 a adunat 140.000 de telespectatori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×