Las Fierbinți Live pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 1

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 19:00
Las Fierbinți Live pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 1
Las Fierbinți, sezonul 16, debutează astăzi la ora 20:30, la PRO TV. Sursa foto: PRO TV

Las Fierbinți revine cu sezonul 16 începând de astăzi, 10 septembrie 2019, de la ora 20:30. Unul din cele mai longevive seriale de comedie va putea fi urmărit din nou de telespectatori. Primul episod din noul sezon va fi cu siguranță urmărit de milioane de români, așa cum s-a întâmplat până acum în cele 15 sezoane.

Las Fierbinți, sezonul 16: Noi aventuri cu Aspirina, Firicel, Bobiță și Giani, numai la PRO TV

Aventurile continuă în comuna Fierbinți, unde Bobiță se ocupă din nou de micile învârteli de zi cu zi având aliați mai bine sau mai prost instruiți. Telespectatorii vor trece prin noi momente suprarealiste alături de Celentano, Firicel, Giani și Aspirina, câteva dintre personajele-cheie ale sitcomului.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a declarat Adrian Văncică, interpretul lui Celentano în serial, pentru protv.ro.

las fierbinți sezonul 16
Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță, nu își explică fenomenul serialului în care joacă. Sursa foto: PRO TV

Las Fierbinți, un succes inexplicabil

Cel de-al 15-lea sezon Las Fierbinți s-a încheiat în ultima zi de joi din luna mai. Finalul serialului a avut o audiență pe măsura întregului sezon, semn că Las Fierbinți este un adevărat fenomen. 2,3 milioane de români au văzut finalul sezonului 15, asta însemnând o cotă de 15,7% share.

„Mulțumesc în numele echipei publicului atât de numeros. Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenție asupra a ceea ce facem. Ne flatează și ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simțim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinți, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând”, a declarat regizorul Dragoș Buliga văzând succesul uluitor al producției după atâția ani.

„E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta (…) Gândește-te că lumea, de la an la an, îl apreciază mai tare. Nu înțeleg de unde și nu mă întreba de ce nu se plictisesc. Nu-mi explic de ce fidelizează așa de bine copiii! Avem un exemplu: o fetiță care era foarte bolnavă și care nu a vorbit în niciun fel până la o anumită vârstă și, văzând pe YouTube un episod din Las Fierbinți, în următorii doi ani de zile, nu că ne știa la toți numele, a venit pe platou, am vorbit, fetița e la școală… Când vezi așa ceva te șochează”, a spus Mihai Bobonete pentru PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×