Cum arată soția lui Celentano din Las Fierbinți și ce meserie are! Sigur nu ai mai auzit de ea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 10:27
Cum arată soția lui Celentano din Las Fierbinți și ce meserie are! Sigur nu ai mai auzit de ea GALERIE FOTO
Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Este unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului,  personajul său din serialul Las Fierbinți, producție cu care Pro TV cucerește audiențele an de an, se bucură de un real succes în rândul fanilor. Dincolo de aceste lucruri, te-ai întrebat vreodată cum arată soția lui Adrian Văncică?

Adrian Văncică  este un familist convins. Actorul are o soție superbă

Interpretul îndrăgitului Celentano din Las Fierbinți a împlinit luni, 18 martie, vârsta de 42, prilej cu care a ales să petreacă momente frumoase și liniștite în compania soțiilor și celor doi copii. Actorul a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios că și-a dorit ca măcar pentru o zi să facă exact ceea ce face și Celentano, personajul care i-a adus celebritatea, adică nimic.

Cu toții îl cunoaștem pe Celentano, simpaticul bețiv care face senzație prin replicile și peripețiile sale comice din serialul Las Fierbinți. Puțini știu însă cum este Adrian Văncică în realitate, întrucât actorul a avut mai mereu grijă să-și păstreze viața personală în mare secret.

Adrian Văncică, alături de soție și copii
Adrian Văncică, alături de soție și copii

Celentano a împlinit 42 de ani. Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere

Aştept să fiu surprins, e surpriză şi pentru mine ce se va întâmpla. Nu am filmări, nu joc la Nottara. Stau liniştit acasă şi voi vedea ce se va întâmpla. Fetele mele, Thea şi Mara, m-au sărbătorit cu tort şi şampanie pentru copii. Şi mi-au mai făcut ele câteva cadouri speciale”, a povestit Adrian Văncică, mărturisind totodată că nu doreşte să îşi afişeze copiii. „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele demult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus actorul. De ziua lui, interpretul lui Celentano vrea „linişte, pentru că e prea multă agitaţie în lumea asta”.

Totodată, Adrian Văncică a oferit mai multe detalii în legătură cu soția sa, alături de care a apărut în diverse filme, semn că cei doi împărtășesc dragostea pentru actorie. În prezent, actorul poate fi urmărit pe scena teatrului Nottara și, bineînțeles, în serialul Las Fierbinți.

Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu. Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre” , a mai spus Adrian Văncică.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×