Scene din Las Fierbinți, inspirate dintr-o întâmplare reală petrecută într-o instituție din Gorj

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 16:48
Scene din Las Fierbinți, inspirate dintr-o întâmplare reală petrecută într-o instituție din Gorj GALERIE FOTO
Scenele din Las Fierbinți, inspirate din întâmplări reale

O scenă din serialul de comedie Las Fierbinți a fost inspirată dintr-o întâmplare reală petrecută într-o instituție din Gorj. În episodul 4 din ultimul sezon, primarul din Fierbinți, Vasile Pleșcan, apare cu picioarele într-un lighean cu apă, iar secretara îi face pedichiura.

Scena s-a întâmplat în realitate! Marian Rotaru, fostul director al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Târgu Jiu, a fost filmat în aceeași ipostază, numai că cea care îi făcea pedichiura era femeia de serviciu. Bărbatul a încercat să se scuze, după ce imaginile au ajuns în presă. „Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele”, a declarat Marian Rotaru.

Marian Rotaru, filmat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura
Marian Rotaru, filmat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura

Scenele din Las Fierbinți, inspirate din întâmplări reale

Femeia de serviciu a spus că îi făcea pedichiura pentru că în trecut lucrase la un salon de înfrumusețare. „Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi făceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu”, a declarat femeia.

După ce imaginile au ajuns în presă, a fost declanșată o cercetare disciplinară, iar Marian Rotaru a fost schimbat din funcţia de director al Direcţiei de Patrimoniu în cea de director adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Întâmplarea a inspirat o scenă din episodul 4 al ultimului sezon din serialul de comedie Las Fierbinți. Primarul comunei Fierbinți, Vasile Pleșcan, apare cu picioarele într-un lighean cu apă, iar secretara Dalida îi face pedichiura în timp ce el vorbește cu Bobiță, barmanul satului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×