Cum se ”sparge” gașca din Las Fierbinți! Imagini cu Giani și Natanticu, în Centrul Vechi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 13:53
Cum se ”sparge” gașca din Las Fierbinți! Imagini cu Giani și Natanticu, în Centrul Vechi GALERIE FOTO
Giani din Las Fierbinti a disparut de pe afisele spectacolelor de stand-up comedy

Probleme în Paradis? Giani din „Las Fierbinţi” a dispărut fără urmă de pe afişele spectacolelor de stand-up comedy susţinute peste hotare de colegii lui de serial, Văncică şi Raiţ. Cei doi se pare că și-au găsit un alt coleg, pe simpaticul Costel.

Mai mult, Costi Diță, în vârstă de 38 de ani, actorul care dă viață personajului Giani, a fost surprins în compania altor prieteni, cu care se vede tot mai des. Paparazzi l-au surprins pe Giani alături de Cosmin Natanticu, colegul său de la emisiunea ”Pe bune”. Cei doi prieteni au băut o bere relaxați și au împărțit chiar un pachet de tigări.

Giani din ”Las Fierținți” a schimbat gașca

Giani a făcut și declarații care parcă vor să ajungă la anumite persoane! “Uneori ajungi în anumite proiecte şi se întâmplă să nu rezonezi cu oamenii care fac parte din ele  sau nu cu toţi, iar lucrurile se complică puţin, dar în cazul ăsta am simţit de la început că e ce trebuie. Uneori mă gândesc că ţine de energia mea. Nimeresc în locuri în care sunt oameni care sunt pe aceeaşi linie cu mine şi există schimbul ăsta, care e fabulos. Oricât de complicată ar fi o zi, cu Natanticu şi cu Andi Moisescu lângă n-ai cum să nu ajungi la final de zi râzând.

Giani din Las Fierbinti pare ca se simte mai bine cu colegii de la emisiunea ”Pe Bune”

Se întâmplă să stăm împreună de dimineaţa până seara, iar seara să vorbim, să ne vedem în continuare. E foarte fain. Cu Natanticu şi cu Andi mă înţeleg cel mai bine. Avem o echipă foarte frumoasă la «Pe bune?!» şi e important să te duci cu drag la muncă. Uneori, după o zi întreagă de filmări sau după o săptămâna, suntem puţin obosiţi şi, cu toate astea, noi am încheiat săptămâna trecută cu «hai să ne vedem undeva!”, a declarat actorul pentru click.ro.

Nici Mihai Bobonete se pare că nu va ajunge la spectacolele de peste hotare, după ce a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată. Actorul a fost operat, după o acumulare de aer între plămân și cutia toracică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×