Larisa Drăgulescu trece prin momente grele. A pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnic

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 18:21
Larisa Drăgulescu trece prin momente grele. A pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnic
Larisa Drăgulescu trece prin momente grele. Sursa foto: a1.ro

Clipe de coșmar pentru Larisa Drăgulescu, la scurt timp după ce anunțase că este gravidă cu cel de-al treilea copil. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a pierdut sarcina și, de parcă acest necaz n-ar fi fost de ajuns, s-a despărțit de bărbatul cu care era logodită. Chiar dacă viața a pus-o la grea încercare, frumoasa blondină a găsit totuși puterea de a le împărtăși prietenilor virtuali momentele dificile de care are parte în această perioadă.

Mesajul Larisei Drăgulescu, după pierderea celui de-al treilea copil

Astăzi, 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară.

Multă putere și sănătate! O să treci peste ești o femeie puternică! ? “/ “Ești mai puternică de atât! Te-am cunoscut în momente de cumpănă! Treci și peste asta cu capul sus! Viața are părțile ei frumoase și unele mai puțin frumoase! Ce e pentru tine, este pus deoparte! Succes!”/ “Îmi pare rău. Dumnezeu să te ocroteasca și să ai parte de liniște și tot ce îți doresti alaturi de copii si cei dragi”, sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare primite de blondină.

Larisa Drăgulescu era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sursa foto: bzi.ro
Larisa Drăgulescu era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sursa foto: bzi.ro

Fostul iubit o ceruse de nevastă

Despărțirea fulgerătoare de bărbatul în brațele căruia părea că Larisa și-a găsit în sfârșit fericirea după divorțul de Marian Drăgulescu este cu atât mai surprinzătoare, dat fiind faptul că iubitul o ceruse în căsătorie la începutul anului, pe când cei doi se aflau în vacanță într-o stațiune din Austria. Copleșită de emoții, aceasta a împărtășit  fericita veste cu toți prietenii din mediul online.

Sunt foarte fericită. Nici nu mă așteptam la așa ceva. Cred că de astă dată sunt pe calea cea bună în privința unei relații sentimentale. Bărbatul cu care sunt acum e tandru, atent la fiecare detaliu. Nu vă pot spune, deocamdată despre cine este vorba, dar, vă pot confirma că are legătură cu lumea fotbalului, însă nu e fotbalist și nici antrenor și nu trăiește în România”, spunea Larisa Drăgulescu cu ceva timp în urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×