Larisa Drăgulescu, mamă pentru a treia oară! Ce a postat fosta nevastă a lui Marian Drăgulescu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/09/2019, 13:32
Larisa Drăgulescu, mamă pentru a treia oară! Ce a postat fosta nevastă a lui Marian Drăgulescu GALERIE FOTO
Larisa Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară

Larisa Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară! Vedeta a făcut anunțul pe o rețea de socializare, unde a postat un mesaj prin care anunța că va deveni mamă din nou, iar alături a postat o imagine reprezentativă și funny în același timp!

Larisa Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu este în al nouălea cer, după ce a aflat că va deveni din nou mamă. Mondena a dorit să împărtășască vestea minunată cu toți prietenii săi virtuali. Larisa Drăgulescu are o relație cu un bărbat mai mic decât ea cu 13 ani.

”#Mamica #Pentru #A #Treia #Oara #De3• #Mama #BabyOnBoard #BigFamiLy”, a scris Larisa, iar prietenii s-au grăbit să o felicite.  „Să fiți sănătoși!! Să ai o sarcină ușoară / Omg e public urmează maxi party.. Felicitări, dragilor / Ce mă bucur pentru voi, Larisa! Decizie înțeleaptă! Dumnezeu să vă binecuvânteze familia cu tot ce e mai bun şi frumos în viață! Vă îmbrățişez!”, i-au transmis prietenii Larisei.

Larisa Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară
Larisa Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară

Larisa Drăgulescu are o relație cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr

Larisa s-a logodit în 2018 cu fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani), atacant la CSM Râmnicu Vâlcea, cel care i-a acceptat și copiii din mariajul cu gimnastul: Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani). Mai tânăr cu 13 ani, Ovidiu se înțelege de minune cu Larisa, iar relația lor vadeveni mai serioasă ca niciodată, după ce vedeta va avea un copil cu actualul său logodnic.

Larisa a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu, împreună cu care are doi copii. Divorțul a fost unul foarte urât. Larisa Drăgulescu l-a acuzat pe Marian că a agresat-o fizic, însă în ultima perioadă cei doi au revenit la gânduri mai bune și și-au petrecut chiar și câteva concedii împreună cu copiii. După separarea de Larisa, Marian Drăgulescu și-a refăcut viața alături de Corina, de care a divorțat însă chiar anul acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×