Galerie FOTO! ULTIMA ORĂ! Ce i-a făcut un TAXIMETRIST vedetei Playboy de la noi! A TERMINAT-O! Blonda e DISTRUSĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 00:00
Galerie FOTO! ULTIMA ORĂ! Ce i-a făcut un TAXIMETRIST vedetei Playboy de la noi! A TERMINAT-O! Blonda e DISTRUSĂ! GALERIE FOTO

ULTIMA ORĂ! Ce i-a făcut un TAXIMETRIST vedetei Playboy de la noi! A TERMINAT-O! Blonda e DISTRUSĂ!

Abia ce şi-a arătat nurii într-o revistă pentru bărbaţi, şi problemele au şi început să apară, motiv pentru care blonda a reacţionat dur. A devenit cunoscută după s-a prezentat bătută la tv, spunând că ”opera” îi aparţine multiplului campion de gimnastică, Marian Drăgulescu, nimeni altul decât fostul soţ, cu care are doi copii.

VEZI AICI PICTORIALUL INCENDIAR DIN PLAYBOY!!! E GOALA PUSCA!!! DE LA POZELE ASTEA I SE TRAGE!!!

În prezent, Larisa Drăgulescu a ajuns să aibă o relaţie bună cu sportivul, dar s-a trezit pe cap cu altfel de probleme. Mai precis, nici nu a pozat bine într-o revistă pentru bărbaţi, iar blonda a devenit protagonista unui scandal cu un taximetrist.

Potrivit spuselor sale, ea a început a fi hărţuită prin mesaje de şoferul respectiv, iar motivul este unul incredibil.

”S-a trezit şi jegul ăsta de taximetrist să mă hărţuiască prin mesaje!! Revoltat că nu le las ciubuc suficient la curse !! Ruşine să vă fie că angajaţi astfel de specimene!! De un test psihologic înainte de angajare nu beneficiază aceşti oameni? La foamea pe care o au după bani îţi este şi frică şi nu-ţi dea şi-n cap”, a postat Larisa Drăgulescu.

Larisa

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×