La peste 20 de ani de la moartea prințesei Diana apar noi dezvăluiri tulburătoare: “Am fost uluiți”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
25/05/2019, 21:40
La peste 20 de ani de la moartea prințesei Diana apar noi dezvăluiri tulburătoare: “Am fost uluiți” GALERIE FOTO
Decizie controversata a anchetatorilor in cazul moartii printesei Diana

Doi americani care se aflau în locul în care a murit Prințesa Diana spun că și acum trăiesc cu frică, după ce au declarat exact ce au văzut în acea noapte fatidică din anul 1997. Atunci, soții Robin și Jack Firestone au declarat polițiștilor că două limuzine negre se aflau în tunelul Pont de’ l’Alma din Paris imediat după accidentul în care a pierit Prințesa Diana.

Cei doi americani spun că au fost martori la accidentul în care a murit Prințesa Diana

Oamenii au declarat că erau în drum spre hotel într-un taxi, pe 31 august 1997, ziua în care a murit Prințesa Diana împreună cu iubitul ei Dodi Fayed într-un accident înfiorător în Paris. În momentul în care au intrat în tunelul Pont de’ l’Alma, au văzut două autoturisme „oficiale” și „parcate ciudat”  în apropierea unui Mercedes S280, mașina Prințesei Diana.

Soții din Statele Unite mărturisesc că abia în ziua următoare și-au dat seama că femeia aflată în mașina distrusă era Prințesa Diana. Mai apoi, s-au adresat unui polițist francez pentru a declara că au văzut mașinile misterioase în zona accidentului. „Fără ezitare, el (polițistul) a spus că au suficienți martori și să nu ne facem griji. Am fost uluiți. Una ditnre cele mai celebre femei din lume a fost ucisă și nu vreți să discutați cu martori”, a declarat Robin Firestone, conform Daily Mail.

moartea printesei Diana
moartea printesei Diana

Tatăl miliardarului Dodi Fayed crede că fiul său a fost ucis

Chiar dacă cei doi americani susțin că au fost martori, polițiștii francezi, cât și cei britanici i-au oprit să depună mărturie, deoarece declarațiile lor erau controversate. Cei doi soți au fost contactați de tatăl milionarului Dodi Fayed, care crede că fiul său a fost ucis.

În septembrie 1999, judecătorul francez Herve Stephan a renunțat la acuzațiile de ucidere din culpă întreptate împotriva a nouă fotografi și a unui motociclist, susținând că accidentul mortal a avut loc din cauza șoferului Henri Paul care a consumat droguri și alcool și care a condus cu viteză excesivă. Tatăl lui Dodi Fayed este, însă, convins că fiul său și Prințesa Diana au fost uciși.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×