Cu cine se vedea pe ascuns Prinţesa Diana. Iubitul secret era adus ghemuit în maşină

Raluca Ogaru   
în Reality show
29/03/2018, 21:12
Cu cine se vedea pe ascuns Prinţesa Diana. Iubitul secret era adus ghemuit în maşină GALERIE FOTO

Paul Burrell, fostul valet al Prinţesei Diana, jură că aceasta avea o relaţie cu starul Bryan Adams. Potrivit angajatului prinţesei, cântăreţul era strecurat în Palatul Kensington pe ascuns, ghemuit pe podeaua maşinii.

După ani de zvonuri legate de relaţia celor doi, care s-a petrecut după ce Diana s-a despărţit de Prinţul Charles, au început să curgă confirmările, mărturiile şi detaliile picante.

De altfel, în 2003, Cecilie Thomsen, care a fost iubita lui Adams timp de 12 ani, a susţinut această ipoteză. „Ştiam că Diana avea o avea o aventură cu Brian, care îl ştia foarte bine pe Burrell, pentru că făceau parte din acelaşi cerc. Brian i-a făcut cunoştinţă cu prinţesa. Relaţia noastră era una furtunoasă şi ce s-a întâmplat cu Diana a agravat lucrurile”, spunea atunci actriţa, fostă Bond girl, care a participat la funeraliile prinţesei alături de Adams.

Este de notorietate lista de nouă relaţii pe care Burrell le detaliază în legătură cu Prinţesa Diana în cartea sa „A Royal Duty”, printre care un actor, un scriitor, un sportiv, un muzician, un politician, un avocat, un om de afaceri etc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×